Sanitair

Gebruik maken van onze diensten?

Sanitair

Limas @home is een expert in het plaatsen van sanitair. Wij werken graag samen met u aan een bouwproject of een renovatie, maar ook in geval u gewoon iemand zoekt om een klein (of groter) ongemak te verhelpen. Het probleemloos werken van een installatie, zodat u voldoende warm en koud water ter beschikking heeft, is iets wat iedereen belangrijk vindt. Te weinig warm water omdat het gezin groter is geworden, een lekkende kraan of een luidruchtig toilet? Redenen te meer om een expert op gebied van sanitair in te schakelen. Door de juiste prioriteiten te stellen bij aanvang van een project, doet u een enorm voordeel op lange termijn.

Heeft u hulp nodig met uw badkamer?

Een badkamerinstallateur van Limas @home is een vakman én iemand die van sanitaire installaties zijn passie heeft gemaakt. Werkt u aan een nieuwbouwproject en heeft u vragen bij de installatie van een badkamer? Of denkt u aan een renovatie en wilt u graag uw oude toilet vernieuwen? Voor al die zaken kan u terecht bij de badkamerspecialist van Limas @home.

Heeft u hulp nodig met uw keuken?

U vergeet het soms, maar een sanitair installateur komt ook te pas bij het plaatsen of verbouwen van een (nieuwe) keuken. Het zou moeilijk koken zijn zonder aan- of afvoer van water of het ontbreken van de juiste aansluitingen voor afwasmachine, steamer of koffiezet. Een keuken is ook meer en meer een ontmoetingsplaats geworden binnen het gezin. Een ‘conversatiekeuken’ waarbij naast de functionaliteit ook het design een meerwaarde krijgt. Laat onze vakmensen u bijstaan bij de keuze van het juiste model kraan, spoelbak enzovoort. Kies voor een gezellige keuken waar kinderen en volwassenen elkaar kunnen entertainen.

Nood aan een totaalrenovatie van uw sanitair?

Sanitair laten plaatsen door een expert uit het team van Limas @home is een beslissing die u zich niet zal betreuren. Onze mensen zijn stuk voor stuk vakmannen en moeten in sanitaire renovaties voor niemand onderdoen. Heeft u roest in het water en is het tijd om alle leidingen eens onder handen te nemen? Bouw je een passiefhuis en wil je graag regenwater gebruiken? Heb je vragen over je waterput? Aarzel dan niet om onze specialisten te contacteren.


Limas @home is trouwens een totaalpartner bij uw bouw- of renovatieproject. We nemen niet enkel uw sanitair onder handen, maar kunnen u ook helpen met de renovatiewerken, de verwarming, de installatie van een nieuwe mazoutketel of vloerverwarming. Wij nemen alles onder één dak. Zo kunnen we uw project sneller en beter verwezenlijken.