verwarming

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Verwarming

Wilt u een centrale verwarming aanleggen of een CV-installatie schoonmaken? Limas @home is een expert op het gebied van verwarming. Haar vakmannen hebben jaren aan ervaring in verwarming leggen en verschillende soorten van verwarmingsinstallaties aanpassen. Een betere partner voor uw projecten zal moeilijk te vinden zijn.

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op zodat Limas @home uw droomproject kan omzetten tot een woning waar het fijn thuiskomen is.

Wij zorgen voor uw verwarming

Maak een afspraak voor de plaatsing van uw verwarming

+32(0)3 298 01 01

Waarom onze hulp bij condensatieketels?

Onze expertise op gebied van condensatieketels is niet te onderschatten. Doorheen de jaren brachten wij – samen met onze klanten – verschillende projecten in dit vakgebied tot een goed einde. Hebt u plannen om uw verwarming onder handen te nemen? Dan staan onze experts volledig ter beschikking.

Waarom onze hulp bij mazoutketels?

Sanitair laten plaatsen door een expert uit het team van Limas @home is een beslissing die u zich niet zal betreuren. Onze mensen zijn stuk voor stuk vakmannen en moeten in sanitaire renovaties voor niemand onderdoen. Heeft u roest in het water en is het tijd om alle leidingen eens onder handen te nemen? Bouw je een passiefhuis en wil je graag regenwater gebruiken? Heb je vragen over je waterput? Aarzel dan niet om onze specialisten te contacteren.

Waarom onze hulp bij radiatoren?

Wilt u uw bestaande radiatoren aanpassen, nieuwe radiatoren bijplaatsen of heeft u een totaalrenovatie in gedachten waarbij verwarming natuurlijk een essentieel onderdeel van uw project is? Dan kunnen wij u met raad en daad bijstaan. En dat zowel tijdens de inschatting, planning of uitvoering van uw project. Twijfel zeker niet om ons om vrijblijvend advies of een offerte te vragen in elke fase van uw bouw- of renovatieproject. Onze ervaring kan uw troefkaart zijn om uw droom om te zetten tot een betaalbare en efficiënte realiteit.

Waarom onze hulp bij vloerverwarming?

Kiest u liever voor vloerverwarming? Of een combinatie van verschillende mogelijkheden? Ons team van experts en onze gezamenlijke vakkennis staan volledig ter beschikking van uw wensen. Vloerverwarming zorgt ervoor dat uw woning vrij blijft van radiatoren waardoor de volledige ruimte ten volle kan benut worden. Daarbovenop zorgt het voor zeer rendabel verwarmen van ruimtes door het gebruik van een lagere temperatuur in de installatie. Het is een heerlijk gevoel om nooit meer koude voeten te hebben. Laat ons team van experts u helpen om een perfecte installatie van uw vloerverwarming te bereiken. Bij vloerverwarming hebt u trouwens keuze tussen een hydraulisch of elektrisch model. Afhankelijk van uw vloerbedekking, isolatie en krachtbron heeft elk van de twee zijn voor- en nadelen waar onze mensen u graag wegwijs in maken.

Verwarming

Een oplossing voor elk type verwarming

Verwarming bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Anderen bekeken ook


Strategisch energiebeheer


elektrische installaties


klimaatbeheersing