Totaalrenovatie

Gebruik maken van onze diensten?

Uw partner voor totaalrenovatie

Op zoek naar het juiste bedrijf voor een totaalrenovatie van uw huis of appartement in regio Antwerpen? Zoek niet langer. De experts van Limas @home in Schelle hebben alle expertise onder één dak en zorgen voor een vlotte uitvoering van uw verbouwing. Wij bekijken samen met u wat we kunnen verwezenlijken binnen uw budget en zorgen voor een afgewerkt resultaat met garantie.

Waarom kiezen voor een totaalrenovatie van Limas @home?

De totaalrenovatie van uw huis of appartement is een ingrijpende klus. Wanneer u meerdere verbouwingen wilt laten uitvoeren, zijn voorbereiding, planning en een vlotte uitvoering cruciaal. Dat is de grote troef van Limas @home. U heeft één aanspreekpunt om de verschillende fases van uw totaalrenovatie op te volgen. Wij werken strak volgens offerte en hanteren een nauwgezette planning. Op die manier voorkomen we vertragingen en onvoorziene kosten. Limas @home is een aannemer voor totaalrenovaties die elk aspect van uw huis onder handen kan nemen van A tot Z. Elke fase van de verbouwing wordt gepland, gebudgetteerd en vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken termijn.

Wat houdt uw totaalrenovatie in?

Limas @home verzorgt elk aspect van uw renovatie. Bij ons rekent u dan ook op een professioneel resultaat vvan onze vakmensen voor uw verbouwingen van kelder tot dak. Op Limas @home kan u rekenen! Zo bieden wij specialisten voor

onder andere:


“Geen lastminute veranderingen of verlengingen, wij komen onze afspraken na. Zo kunt u genieten van een totaalrenovatie zonder zorgen.”


Ontvang uw persoonlijke offerte

Vraag vandaag nog uw offerte voor de totaalrenovatie van uw woning in regio Antwerpen aan. Doe dit eenvoudig online of bel ons op +32(03) 298 01 01. We bezorgen u een persoonlijk voorstel dat past binnen uw budget.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01