Totaalrenovatie

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Totaalrenovatie

Op zoek naar het juiste bedrijf voor een totaalrenovatie van uw huis of appartement in regio Antwerpen? Zoek niet langer.

De experts van Limas @home in Schelle hebben alle expertise onder één dak en zorgen voor een vlotte uitvoering van uw verbouwing.

Wij bekijken samen met u wat we kunnen verwezenlijken binnen uw budget en zorgen voor een afgewerkt resultaat met garantie.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw totaalrenovatie

+32(0)3 298 01 01

Renoveren zonder zorgen

De totaalrenovatie van uw huis of appartement is een ingrijpende klus. Wanneer u meerdere verbouwingen wilt laten uitvoeren, zijn voorbereiding, planning en een vlotte uitvoering cruciaal. Dat is de grote troef van Limas @home.

U heeft één aanspreekpunt om de verschillende fases van uw totaalrenovatie op te volgen. Wij werken strak volgens offerte en hanteren een nauwgezette planning.

Op die manier voorkomen we vertragingen en onvoorziene kosten. Limas @home is een aannemer voor totaalrenovaties die elk aspect van uw huis onder handen kan nemen van A tot Z.

Elke fase van de verbouwing wordt gepland, gebudgetteerd en vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken termijn.

Wat houdt uw totaalrenovatie in?

Limas @home verzorgt elk aspect van uw renovatie. Bij ons rekent u dan ook op een professioneel resultaat van onze vakmensen voor uw verbouwingen van kelder tot dak. Op Limas @home kan u rekenen! Zo bieden wij specialisten voor

onder andere:

“Geen lastminute veranderingen of verlengingen, wij komen onze afspraken na. Zo kunt u genieten van een totaalrenovatie zonder zorgen.”

Totaalrenovatie en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Totaalrenovatie bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Dakwerken


Schilderwerken


Gevelwerken

Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op maintenance services, project services, cleaning services en property management services.

Limas hygienics realiseert voor U een optimale en duurzame omgeving, door het leveren van professionele diensten op de domeinen gezondheid, hygiëne, ecologie en milieu.

Limas @Home levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen.