Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden laat u over aan een specialist in ongediertebestrijding zoals Limas Hygienics. Wij zorgen altijd voor een milieuvriendelijke oplossingen en voorkomen zo dat het ongedierte terugkomt. Vraag snel naar de mogelijkheden in uw situatie.

Schakel een expert in om bedwantsen snel en efficiënt te bestrijden

Wanner u last heeft van ongedierte, zoals bedwantsen of muizen, wilt u dit zo snel mogelijk bestrijden. Daarom staan onze experts 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier wordt er in een korte tijdspanne de nodige diagnose opgesteld om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen. Daarbij zoeken we steeds naar de meest duurzame en kwalitatieve oplossing voor uw situatie. We gebruiken de nieuwste technieken en werken altijd conform de laatste regelgeving.

Ontdek onze permanente ondersteuning

De bedwantsen in uw bedrijf of woning bestrijden we steeds op een slimme manier. Zo geniet u snel weer van een aangename omgeving. Daarbij delen we onze kennis graag met u door een gepast preventieadvies te geven. Onze experts stellen een plan voor u op om ongedierte te vermijden. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u dat wij langskomen om bedwantsen te bestrijden? Bel dan naar +32(0)3 298 01 01.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.