schoonmaak en ontsmettingswerken

Gebruik maken van onze diensten?

Extra schoonmaak, reiniging, desinfectie of ontsmettingswerken nodig omwille van Corona?

Extra schoonmaak of ontsmetting van uw bedrijf is in deze tijden zeker aangeraden wanneer er een besmetting werd vastgesteld in uw bedrijf.

Maar ook preventieve ontsmetting of desinfectie is cruciaal om economische schade te voorkomen en uw onderneming en vooral personeel te beschermen tegen de Corona dreiging.

Het coronavirus verspreidt zich voornamelijk door hoesten, niezen en praten maar kan ook overgedragen worden via handen en voorwerpen. 

Daar het coronavirus afhankelijk van omstandigheden en omgeving tot wel 9 dagen kan overleven is zeker aangeraden oppervlakten en voorwerpen die door meerdere mensen worden aangeraakt regelmatig te reinigen.

Onze medewerkers zijn opgeleid en gebriefd om aan de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de wensen van de klant te kunnen voldoen.

De pandemie wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) niet voor niets “de grootste vijand” genoemd.

Dit omdat het door zijn verspreiding via de lucht een onzichtbare vijand is die moeilijk onder controle is te krijgen. 

Desinfectie of extra reiniging is een belangrijk hulpmiddel om jullie zelf en jullie onderneming te beschermen tegen deze pandemie.

Schoonmaak & desinfecteren

Tenzij op aanvraag worden momenteel nog de standaard schoonmaakprocedures gevolgd. In deze periode wordt er natuurlijk extra aandacht besteed aan het reinigen van contactoppervlakken zoals deurknoppen, toetsenborden, computermuizen, computerschermen en/of laptops, trapleuningen en liftknoppen. In overleg kan de frequentie van de schoonmaak verhoogd worden. Het desinfecteren van bepaalde contactoppervlakken kan hierbij ook besproken worden.

 

Één van de desinfectiemethodes betreft vernevelen met desinfecteringsmiddel. Hierbij worden de fijne deeltjes van het desinfecteringsmiddel doorheen de lucht verspreid en dalen langzaam neer op de oppervlakken. Door deze methode toe te passen kan het product zelfs moeilijk toegankelijke gebieden bereiken.

 

Besmetting in Uw Bedrijf?

Bij vaststelling van besmetting kan ons team gecontacteerd worden en gaan onze urgentieregels van kracht. Dit om zo snel mogelijk te kunnen reageren en verdere verspreiding te vermijden alsook de veiligheid van u en uw medewerkers te kunnen garanderen.

 

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01