BENOVEREN

Gebruik maken van onze diensten?

BENoveren

Wat is BENOveren? 

Gewoon renoveren? Vandaag gaan we voor BENOveren. Wij renoveren bestaande woningen zodanig dat we energieprestaties even goed, zoniet beter zijn dan deze van nieuwe woningen en appartementen. BENOveren is wettelijk verplicht, maar bij Limas energetics gaan we graag nog een stapje verder. 

Beter renoveren 

Wij renoveren uw woning/pand zo energiezuinig mogelijk. We streven daarbij naar een energiepeil van 60 of een EPC van 100. Zo verkleinen we de uitstoot van CO2, zorgen we voor een fikse energiebesparing en dragen we ons steentje bij aan meer duurzaamheid. U geniet van meer wooncomfort, een lager energieverbruik en voldoet aan alle wettelijke normen en regels. Daarbij denken we toekomstgericht en gaan we vaak verder dan verplicht. Zo ziet u ook de komende jaren gebeiteld. 

Doortastende aanpak, grondig stappenplan

Bij Limas energetics gaan we op het vlak van BENOveren niet over één nacht ijs, maar passen we een bewezen stappenplan toe. Daarbij: 

  • Beginnen we met het dak te isoleren en pakken we vervolgens de muren aan met binnen- en buitenisolatie. 
  • Ook de ramen worden bekeken, hoogrendementsglas maakt een wereld van verschil. 
  • De vloerisolatie wordt onder de loep genomen. 
  • Verwarmen en ventileren? De nieuwste technieken helpen het rendement met verbeteren. 

Waarom BENOveren? 

Kiezen voor BENOveren, dat is kiezen voor meer wooncomfort, een lagere energierekening en een duurzame aanpak. U draagt uw steentje bij aan een meer ecologische wereld, terwijl u voldoet aan alle wettelijke normen. Bovendien verhoogt u de waarde van uw woning, waar u bij een eventuele verkoop de vruchten van plukt. 

Bij Limas energetics hebben we ruime ervaring met BENOveren en het energiezuiniger maken van woningen. Laat uw totaalproject maar aan ons over. 

EPC keuring

De oplossing voor uw EPC keuring.

EPC keuring bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Elektrische installaties