Data & Internet of things (IoT)

Gebruik maken van onze diensten?

 

 

Data & Internet of things (IoT)

Limas energetics bouwt de structuur (hardware, bekabeling) die de diverse soorten toestellen met elkaar in verbinding brengt met een optimale gegevensstroom. Communicatie M2M als smartgrids maken hier onderdeel van uit.

Wij zorgen voor uw data

Maak een afspraak voor al uw structurele benodigdheden

+32(0)3 298 01 01

Hoe realiseert Limas energetics connecties?

  • Interne datanetwerken in communicatie met het wereldwijde web
  • Communicatienetwerken van mens naar machine en van machine naar mens
  • Energiemonitoring vanop afstand

 

Internet of Things (IoT) treft de communicatie van ‘Machines tot Machines’ en van ‘Machines tot Mens’. Apparaten die met elkaar draadloos communiceren over een lokaal en/of wereldwijd datanetwerk. De volledige elektrische infrastructuur komt met elkaar in verbinding en krijgt zo een verhoogde intelligentie

Limas energetics bouwt de structuur (hardware, bekabeling) die de diverse soorten toestellen en machines met elkaar in verbinding brengt met een optimale gegevensstroom.

Ook de correcte installatie van de diverse IoT-compatibele toestellen en apparatuur behoort tot de dagelijkse mogelijkheden.

Hoe komen die connecties tot stand?

Limas energetics bouwt en beheert de energie- en datastructuur die ‘Smartgrids’ vormen. De intelligente elektriciteitsnetten bevatten dataverkeer die loopt over hardware en bekabeling. Die vormen de basislijnen van de ‘Smartgrids’ waar Limas energetics deze in harmonie brengt met het elektriciteitsnet en in functie van de elektrische installatie.

Wij ontzorgen U met onze expertise door U te  adviseren,  en het installeren tot en met onderhoud voor U te verzorgen en dit 24/7.

Data & Internet of things (IoT)

Een oplossing voor uw hardware en bekabeling.

Data & Internet of things (IoT) bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


elektrische installaties


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco