Data & Internet of Things (IoT)

Gebruik maken van onze diensten?

Data & Internet of Things (IoT)

Limas energetics bouwt de structuur (hardware, bekabeling) die de diverse soorten toestellen met elkaar in verbinding brengt met een optimale gegevensstroom. Communicatie M2M als smartgrids maken hier onderdeel van uit.

Hoe realiseert Limas energetics connecties?

  • Interne datanetwerken in communicatie met het wereldwijde web
  • Communicatienetwerken van mens naar machine en van machine naar mens
  • Energiemonitoring vanop afstand

 

Internet of Things (IoT) treft de communicatie van ‘Machines tot Machines’ en van ‘Machines tot Mens’. Apparaten die met elkaar draadloos communiceren over een lokaal en/of wereldwijd datanetwerk. De volledige elektrische infrastructuur komt met elkaar in verbinding en krijgt zo een verhoogde intelligentie

Limas energetics bouwt de structuur (hardware, bekabeling) die de diverse soorten toestellen en machines met elkaar in verbinding brengt met een optimale gegevensstroom.

Ook de correcte installatie van de diverse IoT-compatibele toestellen en apparatuur behoort tot de dagelijkse mogelijkheden.


Hoe komen die connecties tot stand?

Limas energetics bouwt en beheert de energie- en datastructuur die ‘Smartgrids’ vormen. De intelligente elektriciteitsnetten bevatten dataverkeer die loopt over hardware en bekabeling. Die vormen de basislijnen van de ‘Smartgrids’ waar Limas energetics deze in harmonie brengt met het elektriciteitsnet en in functie van de elektrische installatie.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01