EPC keuring

Gebruik maken van onze diensten?

EPC keuring

Wordt uw woning te koop of te huur aangeboden, dan moet u bij het verlijden van de akte bij de notaris beschikken over een energieprestatiecertificaat, EPC.

Onze energiedeskundige A komt ter plaatse om de nodige gegevens te verzamelen en bepaalde afmetingen op te nemen die nodig zijn om een EPC op te stellen. Tijdens zijn rondgang let de energiedeskundige op visuele gebreken, zoals bijvoorbeeld de staat van de ramen, het dak en de vloer. Ook wordt het sanitair en de verwarming onder de loep genomen bij het opstellen van een EPC. Alle gegevens die verzameld werd, wordt ingevoerd in een speciaal softwareprogramma dat uitgegeven werd door het Vlaams Energie Agentschap. De gegevens moeten in dit programma worden ingevoerd om de energiescore te berekenen en een EPC op te stellen.

Wij zorgen voor uw EPC keuring

Maak een afspraak voor uw EPC keuring

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt de EPC keuring in?

Het EPC dient verplicht opgemaakt te worden bij verkoop of verhuur van elke aparte wooneenheid die autonoom kan functioneren.  Bijvoorbeeld per huis, per appartement, per studio, per sociale woning, per serviceflat (behalve wanneer men werkt met een dagprijs, in plaats van een huurovereenkomst), per vakantiewoning, per chalet, …  Het EPC bevat een energiescore die aangeeft hoe zuinig de wooneenheid is om mogelijke kopers of huurders te informeren. 

Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw.

EPC keuring

De oplossing voor uw EPC keuring.

EPC keuring bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Elektrische installaties