Hernieuwbare energie

Gebruik maken van onze diensten?

Wij zorgen voor een oplossing

+32(0)3 298 01 01

Hernieuwbare energie

Duurzaamheid, zuinig omspringen met energie, hergebruiken, oog voor het milieu én uw rendement. Bij Limas energetics zijn we thuis in hernieuwbare energie, volgen we nieuwste ontwikkelingen rond ‘vergroening’ en duurzaamheid op de voet en gaan we voor oplossingen rond hernieuwbare energie met meerwaarde. 

De nieuwste technologieën op uw maat

Nieuwe ontwikkelingen schieten als paddestoelen uit de grond, maar ondertussen zijn er ook al oplossingen die hun meerwaarde al bewezen hebben. Onder meer voor de volgende zaken kunt u bij Limas energetics terecht:

Warmtepompen

Met een warmtepomp maakt u slim gebruik van alle warmte in een bepaalde bron. Door middel van verdampen en condenseren zorgen we voor een natuurlijke verwarming en een stevige elektriciteitsbesparing. Samen met u kiezen we voor de meest performante oplossingen.

Warmteboiler

Opgewekte warmte opslaan? Dat doen we op een efficiënte en duurzame manier met een warmteboiler. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud.

Zonnepanelen

Het installeren van uw zonnepanelen nemen we graag voor onze rekening. Wij maken een berekening, zorgen voor een optimale positionering zodat u geniet van het rendement. Wij werken met kwalitatieve zonnepanelen en staan ook in voor herstellingen en het onderhoud.

Laadpalen

Een laadpaal bij u thuis of laadpalen installeren aan uw onderneming. Wij bieden u de best mogelijke oplossingen op de markt aan. Wij installeren laadpalen van toonaangevende merken. 

Zowel voor particulieren, ondernemingen en overheden hebben we de nodige oplossingen. Wij denken graag met u mee en komen met voorstellen op maat om uw energie te verduurzamen. 

Waterkrachtcentrales en windmolens

Van windmolen tot waterkrachtcentrale, bij Limas energetics werken we samen met professionele partners om uw projecten op het vlak van duurzaam energiebeheer te realiseren. Reken op deskundig advies van opgeleide vakspecialisten die thuis zijn in de materie. 

EPC keuring

De oplossing voor uw EPC keuring.

EPC keuring bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Elektrische installaties