isolatiewerken

Gebruik maken van onze diensten?

Isoleren? Laat het aan ons over!

Meer info? Bel ons!

+32(0)3 298 01 01

Isolatiewerken

Isoleren is belangrijker dan ooit. Niet alleen omdat het van overheidswege opgelegd en gestimuleerd wordt, ook omdat het de energiefactuur drukt en u zo meewerkt aan een meer duurzame toekomst voor iedereen. Bij Limas Group zijn we al jaren thuis in het grondig isoleren van appartementen, woningen, bedrijfspanden, kantoren en meer. Isoleren heeft voor ons dan ook geen geheimen meer en reken op een onmiddellijk en langdurig rendement. 

 

Professionele isolatiewerken 

 

Er zijn heel wat materialen, manieren en methodes om te isoleren. Die hebben we stuk voor stuk in de vingers. Onze medewerkers volgen dan ook geregeld bijkomende opleidingen en blijven op de hoogte van de nieuwste isolatietechnieken. 

 

Zowel voor vloer-, muur- als dakisolatie kunt u beroep op ons doen. Bij Group Limas staan we trouwens niet enkel in voor thermische isolatie ook uw akoestische isolatie is bij ons in betrouwbare handen. Wij gaan steeds mee op zoek naar de optimale isolatie en denken met u mee. Daarbij maken we gebruik van kwalitatieve materialen en het gepaste isolatiemateriaal.  

 

Meedenken in het groter geheel 

 

Zowel voor isolatiewerken bij nieuwbouw als renovatiewerken kunt u beroep doen op onze expertise. Daarbij bekijken we steeds het bredere plaatje en gaan we verder dan enkel de uitvoering. Gaat u met ons in zee voor uw isolatie dan kun u zeker zijn van een rendabele en duurzame oplossing. Trouwens ook op het vlak van premies en subsidies wijzen we u de weg. 

 

Meer weten over onze isolatiewerken? 

 

Een isolatieproject en wenst u een offerte op maat of misschien wil u wel bijkomende informatie over mogelijke isolatiewerken en het mogelijke rendement? Contacteer ons!

EPC keuring

De oplossing voor uw EPC keuring.

EPC keuring bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Elektrische installaties