airco

Gebruik maken van onze diensten?

AIRCO 

Onze experten staan u graag bij om uw omgeving zo aangenaam en gezond mogelijk te maken.

Ten allen tijde houden wij rekening met de optimale verhouding tussen comfort, kost, esthetiek  en duurzaamheid.

Indien U airco, centrale verwarming, ventilatie wenst te installeren dan zorgen wij  graag voor advies tot uitvoering.  Airco wordt heden niet alleen meer gebruikt als verkoeling, maar tevens als klimaatregeling en bovendien kan uw airco ook de lucht reguleren, zorgen voor een constante luchtstroom welke gezuiverd kan worden door middel van een filtersysteem. De keuze en mogelijkheden in airconditioning, centrale verwarming en ventilatie zijn immers zeer uitgebreid en gaat van budgetvriendelijke oplossingen tot het neusje van de zalm op vlak van design, geluid en rendement.

Wij ontzorgen U met onze expertise door U te  adviseren,  en het installeren tot en met onderhoud voor U te verzorgen en dit 24/7.

Wij zorgen voor uw airco

Maak een afspraak voor uw airco

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt Airco in?

Een airconditioning of airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Verder zorgt het ook voor het ontvochtigen en het filteren van de lucht. Dit samen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Tegenwoordig is een airconditioning zo zuinig, dat het een alternatief voor de Cv-installatie is. Een airconditioning kan voor veel verschillende doelen worden gebruikt, zoals een slaapkamer, een winkel of een compleet ziekenhuis. Bij Limas group zijn we thuis in alle expertises op het gebied van klimaatbeheersing en kunnen we voor elke toepassing vrijblijvend een oplossing op maat ontwerpen. 

 

 

Airco

De airco oplossing voor u.

Airco bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Elektrische installaties