HVAC

Gebruik maken van onze diensten?

HVAC

Onze experten staan u graag bij om uw omgeving zo aangenaam en gezond mogelijk te maken.

Ten allen tijde houden wij rekening met de optimale verhouding tussen comfort, kost, esthetiek  en duurzaamheid.

Indien U airco, centrale verwarming, ventilatie wenst te installeren dan zorgen wij  graag voor advies tot uitvoering.  Airco wordt heden niet alleen meer gebruikt als verkoeling, maar tevens als klimaatregeling en bovendien kan uw airco ook de lucht reguleren, zorgen voor een constante luchtstroom welke gezuiverd kan worden door middel van een filtersysteem. De keuze en mogelijkheden in airconditioning, centrale verwarming en ventilatie zijn immers zeer uitgebreid en gaat van budgetvriendelijke oplossingen tot het neusje van de zalm op vlak van design, geluid en rendement.

Wij ontzorgen U met onze expertise door U te  adviseren,  en het installeren tot en met onderhoud voor U te verzorgen en dit 24/7.

Wij zorgen voor uw HVAC

Maak een afspraak voor uw HVAC

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt HVAC in?

HVAC is een Engelse afkorting die staat voor heating, ventilation en airconditioning. Door middel van een HVAC-installatie kan het klimaat binnen een gebouw geregeld worden. Zoals de Engelse woorden al zeggen kan een HVAC-installatie de warmte, ventilatie en de airconditioning regelen.

HVAC

De HVAC oplossing voor u.

HVAC bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Elektrische installaties