nieuwbouw & renovaties

Gebruik maken van onze diensten?

Uw nieuwbouw & renovaties in goede handen

Maak een afspraak en we bekijken samen de mogelijkheden.

+32(0)3 298 01 01

Nieuwbouw & renovaties

Of u nu bouwt of gaat renoveren, elektrische installaties komen er altijd aan te pas. Bij Group Limas zijn we thuis in alle mogelijke elektriciteitswerken en dit voor zowel nieuwbouw als renovaties. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor een waaier aan diensten. Van installatie tot herstellingen en onderhoud, wij beschikken over een team aan elektriciens en elektromecaniciens die de klus vakkundig klaren. Maar we kijken over verder en denken met na over een duurzame aanpak en het optimaal benutten van de energie. 

Elektrische installatie voor nieuwbouw

Zowel in bedrijfsomgevingen als residentiële omgevingen installeren we elektriciteit. Daarbij denken we mee en komen we met de meest energiezuinige en toekomstgerichte installatie op de proppen. Bekabeling, sturen, elektronische apparatuur en meer, bij ons zijn uw elektriciteitswerken in betrouwbare handen. 

Verder zijn we ook thuis in alle mogelijke energetische toepassingen, terwijl ook verlichtingssystemen geen geheimen voor ons hebben. Voor alle werken aan uw elektrische installaties staan we voor u klaar. Weet dat er ook een 24/7-depannage beschikbaar is in geval van nood. 

 

Elektrische installatie voor renovaties 

Bij renovaties komen vaak ook heel wat elektriciteitswerken kijken. Denk maar aan herstellingen van de bekabeling, de elektriciteitskast of het inpluggen van bijkomende elektronische apparatuur.

Wij staan garant voor een piekfijne elektrische installatie van A tot Z of maken uw bestaande elektriciteit keuringsklaar.  Ook voor een nieuw stroomverdeelbord, een nieuwe elektriciteitskast en allerhande energiemetingen kunnen we u ontzorgen. Wij zijn uw one-stop-partner op het vlak van elektriciteit en elektronica. 

 

Bij Group Limas ontzorgen we zowel particulieren als onderneming bij hun nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij zorgen voor goed functionerende elektrische installaties en met onze 24/7-depannage in geval van nood, houden we deze ook operationeel. Ook onderhoudscontracten voor al uw elektrische noden zijn mogelijk. Zo bent u altijd zeker van vlot functionerende systemen.

Field service & Servicedesk

Een oplossing voor elk technisch probleem.

Field service en servicedesk bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Elektrische installaties


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco