OFF-GRID TOEPASSINGEN

Gebruik maken van onze diensten?

Relighting? Laat het aan ons over! 

Meer info? Bel ons!

+32(0)3 298 01 01

Off-grid toepassingen

Wat zijn off-grid toepassingen? 

Spreekt met van off-grid toepassingen en energiesystemen dan spreekt men van energievoorzieningen die niet afhankelijk zijn van het lichtnet. Het zijn dus netonafhankelijke systemen of autonome systemen die vaak gekoppeld zijn aan batterijen en accubanken. 

De weg naar energie-onafhankelijkheid 

Kiest u voor een off-grid toepassing, dan kiest u voor het opwekken van uw eigen energie, waardoor u niet meer afhankelijk bent van de (dure) prijzen op het net. Of het nu gaat om zonnepanelen, windenergie, … wij denken met u mee en stellen u de geknipte oplossingen voor. Wij bieden u complete en intelligente off-grid toepassingen aan die energie omzetten in elektriciteit. 

Onmiddellijk energieverbruik mogelijk maken 

Onze off-grid systemen zorgen ervoor dat energie rechtstreeks kan verbruikt worden in bedrijven, magazijnen en woningen. Alle energie die niet onmiddellijk wordt verbruikt kan opgeslagen worden in een batterij. Wanneer nodig werkt deze batterij aanvullend. 

 

Off-grid op uw maat

Onze specialisten berekenen voor u de ideale samenstelling van het off-grid systeem. In het merendeel van de gevallen gaat het om een batterij in combinatie met zonnepanelen. Ook een noodgenerator kan voorzien worden. In principe zijn er geen limieten op de off-grid toepassingen.

 

EPC keuring

De oplossing voor uw EPC keuring.

EPC keuring bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Elektrische installaties