RELIGHTING

Gebruik maken van onze diensten?

Relighting? Laat het aan ons over! 

Meer info? Bel ons!

+32(0)3 298 01 01

Relighting

Energiezuinig omspringen met verlichting? Dat begint met relighting. Bij Group Limas denken we met u mee en vervangen we uw oude lampen, door hoogtechnologische en energiezuinige ledlampen. Zo drukken we niet enkel de onderhoudskosten, we zorgen voor een betere verlichting én een duurzame aanpak. 

Waarom u kiest voor relighting? 

Energie is peperduur en ongetwijfeld verbruiken uw oude lampen heel wat. Energiezuinig ledlampen zijn een stuk efficiënter en gaan langer mee. Indien gewenst voorzien we ook de bijpassende armaturen, waardoor en nog meer winst wordt gegenereerd. Reken op een levensduur van om en bij de 50.000 uur, maar liefst twee tot drie keer langer dan een TL-lamp. 

Een verstandige investering 

Door de lange levensduur en het lage energieverbruik verdient u de relighting razendsnel terug. Vaak binnen het jaar maakt u al winst. Vervangen we ook alle armaturen reken dan op een terugverdientijd van om en bij de 5 jaar. 

Begeleiding van A tot Z

Wij zorgen voor de nodige begeleiding bij uw relighting-project. Onze experts staan voor u klaar en voeren indien gewenst een lichtstudie uit en maken een lichtplan op.  Ook bij het aanvragen van subsidies kunnen we de nodige ondersteuning bieden. Zo recupereert u uw investering nog sneller. 

Onderhoud? Met onze 24/7-service zit u gebeiteld. Wij geven standaard een stevige garantie en kunnen na het installeren ook alle mogelijke storingen oplossen en defecte lampen vervangen. 

Een stap verder? Slimme verlichting! 

Nog meer besparen en meer comfort. Kies voor slimme verlichting. Met sensoren kunnen lampen zich aanpassen aan de omstandigheden en lampen kunnen ook op een bepaald tijdstip aan- en uitgaan. Met plezier denken we mee na over de best mogelijke oplossing.

EPC keuring

De oplossing voor uw EPC keuring.

EPC keuring bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Elektrische installaties