sanitair & loodgieterij

Gebruik maken van onze diensten?

Sanitair & Loodgieterij

Limas energetics,  installateur gespecialiseerd in sanitair, loodgieterij en centrale verwarming. U kan beroep op ons doen voor het plaatsen, vervangen of herstellen van uw sanitair . Een vakbekwame loodgieter nodig voor het vervangen van een kraan, het herstellen van een lek of het onderhoud van uw cv ketel? Overweegt u een totale badkamerrenovatie?  Wij geven u graag bijkomend advies en een gratis offerte.

Wij ontzorgen U met onze expertise door U te  adviseren,  en het installeren tot en met onderhoud voor U te verzorgen en dit 24/7.

Wij zorgen voor uw sanitair

Maak een afspraak voor al uw loodgieterij

+32(0)3 298 01 01

Heeft u hulp nodig met uw sanitair?

Zoekt u iemand die u kan bijstaan bij een lekkage? Wilt u uw wc ontstoppen? Een verstopping in uw afvoer of een fout in uw CV-installatie kan al snel een groot probleem worden. Gelukkig is het voor iemand met vakkennis geen probleem om snel en doeltreffend een duurzame oplossing te geven. Laat deze problemen niet aanslepen, enkele druppels per dag zijn genoeg om schimmel of vlekken op uw parket of inbouwkasten te krijgen. Blijf dus niet bij de pakken zitten en neem vrijblijvend contact op. Of zocht u een nieuwe loodgieter voor uw keuken? Vaak denken we eerst aan de badkamer of het toilet, maar ook in een moderne keuken mag het sanitair niet haperen. Een nieuwe installatie of kijken naar een probleem in uw bestaande installatie. Geen taak is te klein of te moeilijk voor onze vakmannen.

 

Sanitair en Loodgieterij

Een oplossing voor elk sanitair probleem.

Sanitair en loodgieterij bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Elektrische installaties


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco