technische installaties

Gebruik maken van onze diensten?

Technische installaties

Limas energetics is een expert op het gebied van technische installaties. Zowel voor service, installatie als ondersteunende partner van sanitaire installaties als verwarming of HVAC (ventilatie) kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen voor uw technische installaties

Maak een afspraak voor al uw technische problemen.

+32(0)3 298 01 01

Wat doet Limas energetics?

In samenwerking met onze andere entiteiten kunnen wij u helpen bij de installatie, service of depannage van uw technische installaties. Elke dag wordt de lucht in uw omgeving vervuild door bijvoorbeeld ademen, zweten, verbranding en koken. Als uw technische installaties het laten afweten kan de vuile en vochtige lucht ongemakken en problemen veroorzaken.

Wij kunnen u helpen op onderstaande gebieden:

  • Sanitaire installaties
  • Verwarming
  • HVAC

Onze experts kunnen u als klant oplossingen op maat aanbieden op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Dit rekening houdend met de constructie van uw woning of omgeving. Dankzij de ervaring van onze experts, de kwaliteit van onze producten en onze service zijn wij ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen bieden aan u, uw project en aan uw omgeving.

Technische installaties

Een oplossing voor elk technisch probleem.

Technische installaties bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


elektrische installaties


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco