Technische installaties

Gebruik maken van onze diensten?

Technische installaties

Limas energetics is een expert op het gebied van technische installaties. Zowel voor service, installatie als ondersteunende partner van sanitaire installaties als verwarming of HVAC (ventilatie) kunt u bij ons terecht.

Wat doet Limas energetics?

In samenwerking met onze andere entiteiten kunnen wij u helpen bij de installatie, service of depannage van uw technische installaties. Elke dag wordt de lucht in uw omgeving vervuild door bijvoorbeeld ademen, zweten, verbranding en koken. Als uw technische installaties het laten afweten kan de vuile en vochtige lucht ongemakken en problemen veroorzaken.

Wij kunnen u helpen op onderstaande gebieden:

  • Sanitaire installaties
  • Verwarming
  • HVAC

 

Onze experts kunnen u als klant oplossingen op maat aanbieden op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Dit rekening houdend met de constructie van uw woning of omgeving. Dankzij de ervaring van onze experts, de kwaliteit van onze producten en onze service zijn wij ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen bieden aan u, uw project en aan uw omgeving.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01