Verlichting

Gebruik maken van onze diensten?

Verlichting

Nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen bedrijfsomgevingen en residentiële omgevingen.

Limas energetics ondersteunt U bij zowel installatie, aanpassingen, herstellingen en 24/7 depannage. Onze experten helpen U verder,  indien gewenst, op diverse energetische domeinen, benoveren en duurzaamheid.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw verlichting

+32(0)3 298 01 01

Nieuwbouw en renovatie van projecten binnen diverse sectoren

  • Tertiair (Retail, kantoren, musea, openbare gebouwen, … )
  • Publieke en overheidsgebouwen, -ruimtes en -instellingen
  • Residentiële omgevingen

Verlichting

Advies, studie en installatie van de ideale verlichting voor leef-, werk- en commerciële omgeving.

Lichtstudies worden niet louter bepaald door 2D-modellen en/of via statische berekeningen uitgevoerd aan de hand van traditionele lichtprogramma’s, maar zijn er op gericht om de juiste ‘beleving’ te genereren.

Een lichtconcept / studie wordt daarbij opgesteld in relatie met de omgeving, het product en de invloeden van interne en exterieure factoren.

‘Human centric’: de mens staat centraal.  De kleur, richting, verspreiding en positie van de lichtbron zijn de elementen van een verlichtingsbron om ‘het te beleven’ te realiseren, wat wordt ervaren als ‘comfort’.

‘Product centric’: stimuleren van economische waarde door de invloed van licht op product, de presentatie-omgeving en naar (potentiële) klanten in functie van de ‘klantbeleving’. Deze toepassing strekt zich zowel naar dienstverlenende als productsectoren.

‘Relighting’ : de bestaande verlichtingssystemen worden vernieuwd en/of aangepast tot de hedendaagse normen en uw wensen.

De meest hoogwaardige LED-armaturen met 145lm/watt en meer worden met de juiste prijs-kwaliteit aangeboden om tot een korte en efficiënte ROI (Return on Investment) te komen.

Op maat worden ook leasing-formules uitgewerkt waarbij de besparingen worden geherinvesteerd en dat om de investeringskosten te beperken en/of zelfs geheel te vermijden.

Verlichting

Een oplossing voor iedere verlichting.

Verlichting bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco