Verwarming

Gebruik maken van onze diensten?

Verwarming

Limas energetics,  installateur gespecialiseerd in verwarming. U kan beroep op ons doen voor het plaatsen, vervangen of herstellen van uw sanitair . Een vakbekwame loodgieter nodig voor het vervangen van een kraan, het herstellen van een lek of het onderhoud van uw cv ketel?, overweegt u een totale badkamerrenovatie?  Wij geven u graag bijkomend advies en een gratis offerte.

Wij ontzorgen U met onze expertise door U te  adviseren,  en het installeren tot en met onderhoud voor U te verzorgen en dit 24/7.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw verwarming

+32(0)3 298 01 01

Heeft u hulp nodig met uw verwarming?

Zoekt u iemand die u kan bijstaan bij een lekkage? Wilt u uw wc ontstoppen? Een verstopping in uw afvoer of een fout in uw CV-installatie kan al snel een groot probleem worden. Gelukkig is het voor iemand met vakkennis geen probleem om snel en doeltreffend een duurzame oplossing te geven. Laat deze problemen niet aanslepen, enkele druppels per dag zijn genoeg om schimmel of vlekken op uw parket of inbouwkasten te krijgen. Blijf dus niet bij de pakken zitten en neem vrijblijvend contact op.

Laat uw project niet liggen. Neem snel contact met ons op om u vrijblijvend bij te staan met advies of uw vragen. Ons uitgebreid portfolio van klanten en projecten kan als inspiratie dienen om uw openstaande vragen of zorgen om te toveren tot een prachtig totaalproject. Een warm nest ligt ook voor u binnen handbereik dankzij de kennis en praktijk die ons ervaren team kan toevoegen aan elk type bouw- of renovatieproject.

Verwarming

Een oplossing voor elk verwarming probleem.

Verwarming bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Elektrische installaties


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco