Specialistische reiniging

Gebruik maken van onze diensten?

Een specialistische reiniging van uw bedrijfsfaciliteiten is een taak die u best overlaat aan een expert. Bij Group Limas rekent u steeds op een professionele dienstverlening voor een uitstekend resultaat. Heeft u nood aan een dieptereiniging van uw ventilatie of voor de schoonmaak van uw industriële installaties? Onze specialisten verzorgen het allemaal voor u.

Aan welke specialistische reiniging heeft u nood?

Een specialistische reiniging is een brede term voor een waaier aan diensten. Group Limas biedt u ervaren vakmensen voor elke gespecialiseerde schoonmaak die u in uw bedrijf nodig heeft. Zo rekent u op ons voor een dieptereiniging van de verschillende installaties in uw bedrijf. Hieronder vallen onder meer:

  • Ventilatie
  • Afzuigsystemen
  • Sanitair
  • Machinepark

Ook uw tapijten en ramen vereisen regelmatig een specialistische reiniging. Onze cleaning service komt op regelmatige tijdstippen langs om de ramen van uw kantoor weer te doen blinken in de zon. Uw tapijt? Dat ziet er nu onze specialistische reiniging weer helemaal nieuw uit. Zo creëert u een uitnodigend plaatje voor gasten en klanten en zorgt u voor een gezonde omgeving voor uw werknemers. Ook voor de schoonmaak van uw kantoorruimtes en housekeeping in uw hotel rekent u op Group Limas.

Vraag naar uw schoonmaakvoorstel

Wilt u ook beroep doen op ons ervaren personeel voor een specialistische reiniging in uw bedrijf? Laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Vraag meteen online een offerte aan voor de schoonmaak van uw bedrijf. Wij zorgen voor een voorstel dat bij uw bedrijf en  budget past. Bij vragen bereikt u ons ook telefonisch op +32(03) 298 01 01.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


schoonmaak


technische diensten


totaalprojecten