OnZE GARANTIE

Op Group Limas kunt u rekenen! 

De Group Limas GARANTIE

Group Limas, dat zijn honderden tevreden klanten die hun projecten betreffende bouw, onderhoud, bescherming, optimalisatie en energie aan ons hebben overgelaten. Particulieren die op ons moeten kunnen bouwen, overheden die op ons rekenen en ondernemingen die nood hebben een betrouwbare partner. 24/7 ontzorgen we onze klanten, maar daar stopt het niet. Bij Group Limas geniet u ook van de Limas garantie. Omdat zekerheid nu eenmaal belangrijk is. 

 

Wij gaan voor 100% tevreden klanten 

 

Zijn er goedkopere oplossingen op de markt? Een lagere prijs gevonden? Best mogelijk. Bij Group Limas, streven we niet naar de laagste prijs of het etiket ‘prijsbreker’. Wij streven naar de beste oplossing tegen scherpe, marktconforme en betaalbare prijzen, waarbij steeds de service voorop staat. 

 

Wij laten onze acties niet los na de geboden oplossing en het afwerken van de opdracht, maar volgen ook de werken en onze adviezen op. Zo zijn we zeker dat we als Group Limas niet terug moeten komen om uw probleem nogmaals aan te pakken wegens niet juist handelen. 

 

Zo bent u door met ons samen te werken vaak alsnog een stuk beter af. Wij denken in totaaloplossingen en gaan voor 100% tevredenheid en de perfecte oplossing. Daar geven we heel wat andere partijen het nakijken. 

 

Onze garantie, uw zekerheid 

 

Wij beschouwen een project pas als afgerond wanneer u 100% tevreden bent met de geboden oplossing. Wij gaan door voor u tot de zaken zijn opgelost. Al onze prijzen worden duidelijk gecommuniceerd en zijn in overeenstemming met uw verwachtingen. 

 

Onze klanten, onze beste publiciteit 

 

Onze ambassadeurs? Onze klanten! Met plezier getuigen ze over onze aanpak en de meerwaarde die we geboden hebben of nog steeds bieden. Onze trouwe klanten – die al jarenlang onze adviezen volgen en onze werken weten te waarderen – beoordelen ons met een 9,3 op 10 en opteren vaak voor ons 24/7-dienstenpakket. Hierdoor zijn ze verzekerd van zowel dag- als nachtsupport voor hun facilitaire diensten (zie ons dienstenpakket). We geven u hier met plezier meer info over. 

 

Op ons kan u rekenen 

 

Zoekt u een partner waar u op kunt bouwen, die er voor u staat wanneer het nodig is en oplossingen aanreikt, ook wanneer deze minder evident blijken te zijn? Contacteer ons, wij regelen het, dat garanderen we!

 

Wat doet Group Limas?

Group Limas levert professionele facilitaire en bouwkundige oplossingen. We bestaan uit vier entiteiten met elk hun eigen activiteiten en expertises: Limas facilities, Limas hygienics, Limas @home en Limas energetics

Limas facilities

Onze klanten gebruiken onze facilitaire oplossingen om hun globale doelstellingen te bereiken. Onze dienstverlening heeft reeds bewezen dat zij steeds in staat zijn om flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te garanderen.

We zien er op toe dat u als klant geen zorgen hoeft te maken en zich eenvoudig op uw dagelijkse werk en core business kunt focussen. Onze medewerkers analyseren en definiëren met de nodige expertise uw wensen en noden. Dankzij onze knowhow zorgen we voor professionele oplossingen op maat die we ook nog eens in de praktijk omzetten.

 

Vanuit welk principe streven we onze visie na?

We gaan steeds uit van het principe ‘customise & supervise’. Aangezien elke klant zijn eigen facilitaire noden heeft, afhankelijk van zijn bedrijfsstructuur, -waarden, -beleid, enz. combineert Group Limas haar ervaring en kennis met de noden van de klant. Zo kunnen ze genieten van een aangename omgeving waarin respect is voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne . Elk Facilityship wordt steeds begeleid door een lid van onze dienst support. Dat is voor ons namelijk een garantie om het succes met onze klanten te delen. Niet alleen leveren wij facilitaire experten, wij bieden een totaaloplossing voor al uw courante en niet-courante facilitaire behoeften.

Limas hygienics

Limas hygienics in Schelle is een middelgrote onderneming behorende tot Group Limas. Wij specialiseren ons in het leveren van professionele hygiëne-oplossingen om zodoende de omgeving en de gezondheid van onze klanten te beschermen, verbeteren en veiliger te maken.

 

Wat doen we bij Limas hygienics?

Onze expertise en diensten bevinden zich op verschillende hygiënische domeinen waaronder ongediertebeheersing, insecten, schimmels, dieptereiniging (keuken, ventilatie, sanitair), fumigaties en urgentiebehandelingen. Limas hygienics verzorgt zowel adviserende als uitvoerende diensten. We zijn actief in verschillende sectoren zoals health care, pharma, logistiek, voeding en horeca.

 

Wat vindt Limas hygienics belangrijk?

Wij zijn van mening dat ieder gebouw baat heeft bij hygiënisch onderhoud omdat vroeg of laat iedereen ermee in contact komt. Het gevolg is vaak een negatieve impact op uw imago, omgeving, prestaties, product en continuïteit. Een preventief hygiënisch beleid gestoeld op professionele hygiënische oplossingen voorkomt bacteriën, schimmels, onaangename geurtjes alsook knaagdieren en insecten. Vaak zijn deze laatste dragers van allerlei ziekten en dus gevaarlijk voor de gezondheid. Groot, klein of microscopisch, ze zijn meestal ongewenst en bijzonder schadelijk. Een professionele dienstverlening is dan ook niet overbodig en in sommige sectoren wettelijk verplicht.

 

Wat is onze missie?

Leveren van professionele hygiëne-oplossingen om zodoende de omgeving en de gezondheid van onze klanten te beschermen, verbeteren en veiliger te maken. Wij zorgen voor een snelle en deskundige service op het moment dat u ons nodig hebt en dit met respect voor veiligheid en milieu. Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk. U wilt er immers op een hygiënische manier vertoeven.

 

Waar streven we naar als Limas hygienics?

Omdat elke klant nood heeft aan een snelle en deskundige service, is dat ook het uitgangspunt van onze dienst. Onze experts zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen een tijdspanne van 3 uur ter plaatse zijn (service level 1).

Limas @home

Wij hebben slechts één missie, en dat is uw partner zijn voor de realisatie in en rondom uw woning. Wij zorgen voor snelle en vakkundige mankracht, steeds met de focus op een kwalitatieve oplevering.

Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk! U wilt er immers op een aangename manier vertoeven. Onze vakmannen zijn snel inzetbaar en leveren steeds werk van hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij geven graag meer toelichting bij onze activiteiten en prijzen.

Limas energetics

Onze klanten leven in een steeds evoluerende wereld net zoals iedereen. Het gaat echter om bedrijven en particulieren die er zich van bewust zijn dat de economie en zichzelf, nu meer dan ooit, beïnvloed wordt door invloeden vanuit energie, licht, data en services, en het nut inzien om daarvoor een gepaste partner in te schakelen. Het zijn spelers die net zoals Limas energetics belang hechten aan milieu, veiligheid, optimalisatie, progressie en toekomstvisie.

Wat is onze missie?

We willen een meerwaarde creëren voor onze klanten dankzij onze expertise binnen energy resourcing. Daarnaast willen we hen voorzien van een veilige, kwalitatieve, milieuvriendelijke en op de toekomst afgestemde omgeving of diensten.