Urgentiebehandeling

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Hoe gaan onze experts te werk?

Elke klant verdient een snelle en deskundige service. Dat is ook het uitgangspunt van onze dienst. Het principe ‘tijdkritisch en deskundig’ vormt de rode draad doorheen onze onderneming.

U kan steeds bij ons terecht. Limas hygienics staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag ter beschikking. We zijn actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven. Onze eperten helpen u graag verder.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak 

+32(0)3 298 01 01

Tijdkritisch

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose opstellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Deskundig

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, zij gebruiken ook de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen Dit in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Urgentiebehandeling en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Urgentiebehandeling bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken

Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op maintenance services, project services, cleaning services en property management services.

Limas hygienics realiseert voor U een optimale en duurzame omgeving, door het leveren van professionele diensten op de domeinen gezondheid, hygiëne, ecologie en milieu.

Limas @Home levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen.