Biodiversiteit

Gebruik maken van onze diensten?

Wij zorgen voor uw biodiversiteit

Maak een afspraak voor uw plan.

+32(0)3 298 01 01

Biodiversiteit

Inzetten op een betere leefomgeving, dat is waar we bij Group Limas naar streven. Een betere biodiversiteit staat garant voor een een beter ecosysteem en daar plukt iedereen de vruchten van.

Bij het aanleggen, onderhouden en vormgeven van groen vertrekken we steeds vanuit deze biodiversiteit. De vertrekbasis voor het opstellen van een groen- of tuinplan dat we vervolgens omzetten in de praktijk. Wij leggen uw groen op een verantwoorde en duurzame manier aan en kiezen ook voor natuurvriendelijke en duurzame onderhoudsproducten. Dit alles om de biodiversiteit in stand te houden en alle kansen te geven. 

Bij Group Limas gaan we verder dan het uitschrijven van plannen, we betrekken ook organisaties, bewoners, werknemers, … bij het proces zodat biodiversiteit door iedereen gedragen wordt. 

 

Een extra inspanning voor de natuur

Wat extra’s doen voor de natuur? We bekijken graag samen met u de situatie en de mogelijkheden binnen uw budget. Met plezier tonen we u de mogelijkheden en realisatie, zodat we tot een goed voorstel kunnen komen. Vaak passen deze maatregelen perfect in een bestaande planning en zijn de meerkosten beperkt.

Dieptereiniging

Een oplossing voor elke efficiënte reiniging.

Dieptereiniging bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Ongediertebestrijding


Ontsmettingswerken