BIODIVERSITEIT

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Biodiversiteit

Elke soort telt!  Biodiversiteit is een soort levensverzekering. 

Het staat voor de hele verscheidenheid aan levensvormen, genen en ecosystemen op onze planeet.  Limas probeert samen met U zo veel als mogelijk van deze diversiteit veilig te stellen gezien ecosystemen enkel functioneren indien de soorten waaruit ze bestaan in een juiste toestand aanwezig zijn.   Hoe diverser de natuur is, hoe beter deze bestand is tegen ernstige problemen als klimaatverandering. 

Wij stellen een diagnose op uw omgeving, maken een plan om dat vervolgens om te zetten in de praktijk.  Wij trachten op deze manier een ideale symbiose op te zetten tussen alle levensvormen binnen een bedrijf of particuliere omgeving.  Gezien de verschillende expertises binnen de Group kunnen wij U ondersteunen van het opstellen van een diagnose tot uitvoering.   

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw vragen omtrent fauna & flora. 

+32(0)3 298 01 01

Wij realiseren uw biodiversiteitsplan

Uw steentje bijdragen aan een betere omgeving en effectief werk maken van een duurzamere omgeving. Samen met u realiseren we uw biodiversiteitsplan en zorgen we ervoor dat u uw doelstelling haalt. 

Wij hebben heel wat expertise op het vlak van biodiversiteit en natuurinclusief bouwen en ontwikkelen. Regelmatig volgen we bijscholingen en we hebben opgeleide experts in dienst. 

Laat ons meedenken. Samen realiseren we een duurzame omgeving. 

Fauna & flora en advies

Een oplossing voor elk fauna & flora probleem.

Fauna & Flora bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken