virussen & bacteriën

Gebruik maken van onze diensten?

Wij zorgen voor uw veilige omgeving

Maak een afspraak voor al uw ontsmettingswerken

+32(0)3 298 01 01

Geef virussen en bacteriën geen kans!

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels zijn water- of luchtgedragen pathologen en kunnen via handen, voorwerpen of contactpunten zoals deurknoppen, toetsenborden en telefoons worden overgedragen.
Op tijd en consequent ontsmetten kan ervoor zorgen dat binnen de ontsmette ruimte de kans op griep, verkoudheden of koorts tot maar liefst 80% wordt verminderd. En dat resulteert dan weer makkelijk tot 46% minder ziekteverzuimen. Voorkomen is beter dan genezen!

 

Preventie

Wist u dat het ook perfect mogelijk is om preventief te ontsmetten voor een normaal griepseizoen? Wilt u vermijden dat uw personeel loopt te snotteren? Laat ons dan tijdig het gebouw ontsmetten. We kunnen dit altijd buiten de bezettingsuren doen zodat er geen verlies van inkomsten is.
Group Limas ontsmet door middel van een combinatie van desinfecterende schoonmaak, UV-C of vernevelingsservice (ook wel fogging genoemd).  We kijken altijd naar een methode die niet schadelijk is voor het milieu. Deze service is zeker ook beschikbaar voor particulieren.

UV-C reduceert de verspreiding van Corona

Door een ruimte met UV-C licht te behandelen, voorkom je grotendeels de verspreiding van het coronavirus. De UV-C lampen doden namelijk de micro-organismen want deze absorberen van nature het licht. Zodra het licht binnenin het micro-organisme is, dan worden de DNA-verbindingen verbroken. Het micro-organisme kan zich hierna niet meer vermenigvuldigen en breken af.

UV-C heeft in het verleden al bewezen geholpen bij het bestrijden van watergedragen en luchtgedragen pathogenen zoals Cholera, Hepatitis en Polio. Het kan ook zeer efficiënt worden ingezet voor bacteriële, virale, parasitaire ziektes en schimmels.

 

Ontsmettingswerken en preventie

De oplossing voor een veilige omgeving.

Ontsmettingswerken bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ongediertebestrijding

Hoogdringende gevallen 

In geval van hoog besmettingsgevaar zoals covid-19/corona– en norovirus is reactietijd heel belangrijk omdat een juiste toepassing spreiding snel kan indijken.

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01