Preventie en advisering

Gebruik maken van onze diensten?

Wat houdt preventie en advisering in?

Wanneer u last heeft van ongedierte wilt u er uiteraard zo snel mogelijk vanaf maar u wilt ook vermijden dat het ongedierte zijn weg terugvindt naar uw gebouw. Daarom bestrijden onze experts niet enkel het ongedierte maar geven ze u ook advies en handige tips om het ongedierte weg te houden.

Reken 24/7 op ons

Wat doet onze ongediertebestrijdingsdienst voor u?

Iedereen wil ongedierte vermijden rondom hun omgeving. Onze experts bij Limas hygienics weten als geen ander op welke dingen u moet letten als u ongedierte wilt vermijden. Onze ongedierte preventiedienst geeft u vele handige tips en stellen u een plan voor om het ongedierte te slim af te zijn.

We zijn zowel actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven.

Hoe we dat doen? 

 

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om U met onze dienstverlening te voorzien van een optimale en duurzame omgeving.

Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas hygienics een beroep kan doen op  de verschillende expertises binnen de Group, op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaaloplossing.  Wij hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, milieu en esthetiek. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit.  

Wij zijn er voor U, want uw omgeving is belangrijk, U wilt er immers op een aangename manier vertoeven.