Preventie en advisering

Gebruik maken van onze diensten?

Wat houdt preventie en advisering in?

Wanneer u last heeft van ongedierte wilt u er uiteraard zo snel mogelijk vanaf maar u wilt ook vermijden dat het ongedierte zijn weg terugvindt naar uw gebouw. Daarom bestrijden onze experts niet enkel het ongedierte maar geven ze u ook advies en handige tips om het ongedierte weg te houden.

Reken 24/7 op ons

Wat doet onze ongediertebestrijdingsdienst voor u?

Iedereen wil ongedierte vermijden rondom hun omgeving. Onze experts bij Limas Hygienics weten als geen ander op welke dingen u moet letten als u ongedierte wilt vermijden. Onze ongedierte preventiedienst geeft u vele handige tips en stellen u een plan voor om het ongedierte te slim af te zijn.

We zijn zowel actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven.

Insecten

Onze experts vertellen u graag meer over insecticiden en het bestrijden van insecten. Het streven binnen onze firma is altijd om de bron aan te pakken en daardoor minder belastende producten te gebruiken zodat we het milieu niet onnodig gaan aantasten. Preventie en oplossingen zoeken in de biotoop is voor ons hoofdzaak.

Spinnen en Mijten

Onze experts adviseren u graag over de bestrijding van spinnen en mijten. We streven er steeds naar om de bron van het probleem aan te pakken en minder belastende producten te gebruiken zodat we het milieu niet onnodig aantasten.

Knaagdieren

Onze experts adviseren u graag over de bestrijding van knaagdierproblemen. We trachten steeds het probleem aan te pakken met minder belastende producten zodat we het milieu niet onnodig aantasten.

Schimmels

U kan zich wenden tot onze experts. Schimmel en of zwammen kunnen op verschillende vlakken vervelende impact hebben voor volksgezondheid.

Onkruid

U kan onze experts van de groendienst steeds contacteren over onkruidverdelging. Weet dat verschillende planten op veel vlakken vervelende impact kunnen hebben op de gezondheid. U kan dus best beroep doen op één van onze experts voor het nodige advies.

Overige

Tijdens de uitvoering van onze diensten en binnen het facilityship met onze klanten, wordt er continu bekeken of er verbeteringen mogelijk zijn. Dat gaat van uitvoering van diensten, tot gebruik van producten alsook het verlenen van adviezen ter optimalisatie. Ons monitoringsysteem en research afdeling spelen hierin een belangrijke rol.

Hoe gaan we te werk?

1. Diagnose

De actuele situatie wordt bekeken waardoor wij inzicht krijgen in de mogelijke problematiek. De combinatie van het inzicht en onze expertise dienen als basis tot het uitbouwen van een geïntegreerd ongediertebeheerssysteem.

2. Proofing

Na diagnose behandelen we bouwkundige en hygiënische aspecten wat een invloed kan hebben op de beheersing.

3. Detectie

Door de integratie van detectiesystemen in combinatie met regelmatige controle, kan een idee gevormd worden over de aan- of afwezigheid van ongedierte.

4. Bestrijding

De actuele situatie wordt bekeken waardoor wij inzicht krijgen in de mogelijke problematiek. De combinatie van het inzicht en onze expertise dienen als basis tot het uitbouwen van een geïntegreerd ongediertebeheerssysteem.

5. Optimalisatie

Wanneer er daadwerkelijk een ongedierte probleem wordt vastgesteld word er overgegaan tot een actieplan voor beheersing en eventuele bestrijding.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.