Preventie en advisering

Gebruik maken van onze diensten?

Wat houdt preventie en advisering in?

Wanneer u last heeft van ongedierte wilt u er uiteraard zo snel mogelijk vanaf maar u wilt ook vermijden dat het ongedierte zijn weg terugvindt naar uw gebouw. Daarom bestrijden onze experts niet enkel het ongedierte maar geven ze u ook advies en handige tips om het ongedierte weg te houden.

Wat doet onze ongediertebestrijdingsdienst voor u?

Iedereen wil ongedierte vermijden rondom hun omgeving. Onze experts bij Limas Hygienics weten als geen ander op welke dingen u moet letten als u ongedierte wilt vermijden. Onze ongedierte preventiedienst geeft u vele handige tips en stellen u een plan voor om het ongedierte te slim af te zijn.

We zijn zowel actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven.

Insecten

Onze experts vertellen u graag meer over insecticiden en het bestrijden van insecten. Het streven binnen onze firma is altijd om de bron aan te pakken en daardoor minder belastende producten te gebruiken zodat we het milieu niet onnodig gaan aantasten. Preventie en oplossingen zoeken in de biotoop is voor ons hoofdzaak.

Spinnen en Mijten

Onze experts adviseren u graag over de bestrijding van spinnen en mijten. We streven er steeds naar om de bron van het probleem aan te pakken en minder belastende producten te gebruiken zodat we het milieu niet onnodig aantasten.

Knaagdieren

Onze experts adviseren u graag over de bestrijding van knaagdierproblemen. We trachten steeds het probleem aan te pakken met minder belastende producten zodat we het milieu niet onnodig aantasten.

Schimmels

U kan zich wenden tot onze experts. Schimmel en of zwammen kunnen op verschillende vlakken vervelende impact hebben voor volksgezondheid.

Onkruid

U kan onze experts van de groendienst steeds contacteren over onkruidverdelging. Weet dat verschillende planten op veel vlakken vervelende impact kunnen hebben op de gezondheid. U kan dus best beroep doen op één van onze experts voor het nodige advies.

Overige

Tijdens de uitvoering van onze diensten en binnen het facilityship met onze klanten, wordt er continu bekeken of er verbeteringen mogelijk zijn. Dat gaat van uitvoering van diensten, tot gebruik van producten alsook het verlenen van adviezen ter optimalisatie. Ons monitoringsysteem en research afdeling spelen hierin een belangrijke rol.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01