insecten

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we insecten?

We bestrijden ongewenste insecten met specifiek gekozen insecticiden die onder meer de stof biocide bevatten. Biociden zijn giftig voor alle organismen. De hoeveelheid en soort werkzame stof bepaalt het effect op het organisme. De giftigheid van de verschillende biociden loopt nogal uiteen.

Een aantal biociden zijn irriterend voor de huid. Als dat zo is, staat dat op het etiket vermeld. Als u de biocide op de manier gebruikt zoals op het etiket beschreven staat, kan u het veilig gebruiken. De kans op een ongeluk is dan erg klein.

Wat is een biocide?

Een biocide is een mengsel van stoffen bestaande uit:

  • Werkzame stof(fen)
  • Hulpstof(fen)

 

Het ligt aan de combinatie van de werkzame stoffen en hulpstoffen in welke formulering de biocide voorkomt.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco