Bedwantsen

Gebruik maken van onze diensten?

Ongediertebestrijding

Bedwantsen zijn kleine insectjes die op bloed overleven. Ze kunnen niet vliegen maar wel supersnel bewegen over plafonds, muren en vloeren. Het vrouwtje kan tijdens haar leven honderden eitjes leggen. Alhoewel bedwantsen geen bloed-gerelateerde ziektes overbrengen, vormen ze toch een groot gevaar voor mensen. Daarom is het belangrijk om bedwantsen zo snel mogelijk te verdelgen. Group Limas verdelgt snel en efficiënt.

Bedwantsen bestrijden

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

 

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Waarom samenwerken met Limas hygienics?

Group Limas zorgt voor zowel residentiële als commerciële verdelging van bedwantsen. Je kan rekenen op een totale verwijdering van bedwantsen in je huis of zaak. Naast het bestrijden van bedwantsen geven we je ook advies hoe je in de toekomst een dergelijke plaag kan voorkomen. Contacteer ons vandaag om met onze bedwants specialisten te praten en een gratis inspectie te plannen.

Gezondheidsrisico’s van bedwantsen

Je moet bedwantsen onmiddellijk uitroeien vanwege de gezondheidsrisico’s waarmee ze geassocieerd worden. De behandeling van bedwantsen is dus noodzakelijk voor de volgende redenen:

 • Allergie: sommige personen hebben lichte tot ernstige allergische reacties op de beten van bedwantsen. Overgevoeligheid voor een beet kan leiden tot een levensbedreigende anafylactische shock.
 • Infecties: beten van bedwantsen jeuken en het krabben hieraan kan microben in de verse wondjes binnenloodsen
 • Slapeloosheid: bedwantsen zijn irritant en kunnen je ‘s nachts wakker houden en je van je benodigde rust beroven. Personen die in geïnfecteerde woningen leven hebben een hoog risico om slapeloosheid te ontwikkelen. De gevolgen hiervan kunnen zijn: verlies van focus, vermindering van de eetlust, prikkelbaarheid, angstaanvallen of depressies.
 • Stress en depressie: dit kan het gevolg zijn van aanhoudend slaaptekort gekoppeld aan jeuk en rode korstjes en bultjes op de huid.
 • Verborgen ziektes: bedwantsen kunnen je blootstellen aan virussen die blijven sluimeren tot wanneer je afweergestel verzwakt.
 • Sociale isolatie: als je huid besmet is met bedwantsen kan je er niet alleen fysiek en emotioneel onder lijden, maar eventueel ook sociaal geïsoleerd raken. Mensen zullen vermijden bij je langs te gaan uit schrik om de bedwantsen mee te brengen naar hun eigen huis.
 • Bloedarmoede: beten van bedwantsen kunnen de oorzaak zijn van chronisch bloedverlies en ijzertekort.

Signalen van een plaag

Je hebt last van bedwantsen als beten op je huid vindt. Omdat de beten zo lijken op die van andere insecten is het echter nodig om alles wat nader te bekijken. Beten van bedwantsen worden gekenmerkt door:

 • Branderig gevoel en jeuk
 • Rode striemen die op de huid liggen
 • Dunne lijntjes met meerdere beten
 • Uitslag op een afgebakende plekjes

Andere tekenen van een plaag zijn groepjes zwarte vlekken op je matras of bedframe, kleine kruipende insectjes en uitwerpselvlekjes op de matras/bed.

Je moet bedwantsen hardnekkig bestrijden totdat ze je huis verlaten hebben. Dit is des te meer omdat ze je niet éénmalig zullen bijten. Omdat ze je bloed nodig hebben om te overleven zullen ze elke nacht systematisch blijven bijten.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken