Faraomieren

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Hoe bestrijden we faraomieren?

Faraomieren zijn kleine, gele mieren die vaak onopgemerkt blijven ondanks het feit dat ze gekend zijn als ongedierte. Je vindt ze terug over heel de wereld en ze hebben de reputatie één van de moeilijkst te bestrijden soorten van ongedierte te zijn. Het is ten sterkste aan te raden om altijd professionele hulp te zoeken bij het bestrijden van faraomieren in je huis of bedrijf. De reden is dat deze mieren zich snel verspreiden als ze niet behandeld worden en zo kunnen ze meerdere problemen veroorzaken.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

 

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Bestrijd faraomieren met Limas hygienics

Een efficiënte bestrijding van faraomieren vergt een effectieve oplossing die de hele kolonie vernietigt alvorens ze tijd heeft om uit te zwermen. Limas hygienics in Schelle start met het identificeren van de kolonie of kolonies. Ons team zal u duidelijk advies geven om plagen te bestrijden en voorkomen.

Contacteer ons nu voor meer details over hoe we kunnen helpen bij het bestrijden van faraomieren in je huis of bedrijf.

Waarom zou faraomieren bestrijden?

De faraomieren kunnen een gezondheidsrisico inhouden voor mensen en huisdieren. Ook zijn ze een overlast in ziekenhuizen waar ze ziektes verspreiden. Deze mieren hebben de gewoonte om rond de wonden van patiënten te zwermen en zich te voeden op de huid van kwetsbare personen. De gewoontes van faraomieren kunnen ook voedsel, water en gereedschap besmetten. Ze kunnen ziektes verspreiden doordat ze in onhygiënische plekken voorkomen en daarna op eten en keukenoppervlakken wandelen op zoek naar voedsel. Je moet faraomieren bestrijden vanaf het moment dat je hun aanwezigheid opmerkt.

 

Waar schuilen deze mieren?

U vindt kolonies van faraomieren meestal op plekken die afgelegen, beschermd, warm en vochtig zijn en met handige toegang tot voedsel. Ze zitten in muuropeningen, meubels, achter keukentoestellen, in holle gordijnrails, vouwen van kleding, koelkastisolatie, plinten, kasten en andere donkere plekken.

 

Tips voor preventie

  • Ruim resten en morsingen op in eethoeken
  • Zorg dat er geen broodkruimels in je huis aanwezig zijn
  • Controleer de vochtigheid
  • Stofzuig je huis regelmatig

 

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken