Faraomieren

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we faraomieren?

Faraomieren zijn kleine, gele mieren die vaak onopgemerkt blijven ondanks het feit dat ze gekend zijn als ongedierte. Je vindt ze terug over heel de wereld en ze hebben de reputatie één van de moeilijkst te bestrijden soorten van ongedierte te zijn. Het is ten sterkste aan te raden om altijd professionele hulp te zoeken bij het bestrijden van faraomieren in je huis of bedrijf. De reden is dat deze mieren zich snel verspreiden als ze niet behandeld worden en zo kunnen ze meerdere problemen veroorzaken.

 

Waarom zou je faraomieren bestrijden?

De faraomieren kunnen een gezondheidsrisico inhouden voor mensen en huisdieren. Ook zijn ze een overlast in ziekenhuizen waar ze ziektes verspreiden. Deze mieren hebben de gewoonte om rond de wonden van patiënten te zwermen en zich te voeden op de huid van kwetsbare personen. De gewoontes van faraomieren kunnen ook voedsel, water en gereedschap besmetten. Ze kunnen ziektes verspreiden doordat ze in onhygiënische plekken voorkomen en daarna op eten en keukenoppervlakken wandelen op zoek naar voedsel. Je moet faraomieren bestrijden vanaf het moment dat je hun aanwezigheid opmerkt.

 

Waar schuilen deze mieren?

U vindt kolonies van faraomieren meestal op plekken die afgelegen, beschermd, warm en vochtig zijn en met handige toegang tot voedsel. Ze zitten in muuropeningen, meubels, achter keukentoestellen, in holle gordijnrails, vouwen van kleding, koelkastisolatie, plinten, kasten en andere donkere plekken.

 

Tips voor preventie

  • Ruim resten en morsingen op in eethoeken
  • Zorg dat er geen broodkruimels in je huis aanwezig zijn
  • Controleer de vochtigheid
  • Stofzuig je huis regelmatig

Bestrijd faraomieren met Limas hygienics

Een efficiënte bestrijding van faraomieren vergt een effectieve oplossing die de hele kolonie vernietigt alvorens ze tijd heeft om uit te zwermen. Limas hygienics in Schelle start met het identificeren van de kolonie of kolonies. Ons team zal u duidelijk advies geven om plagen te bestrijden en voorkomen.

Contacteer ons nu voor meer details over hoe we kunnen helpen bij het bestrijden van faraomieren in je huis of bedrijf.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01