Muggen

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Hoe bestrijden we muggen?

Muggen hebben een enkel paar vleugels en worden gekarakteriseerd door hun lange dunne poten en een kop met een prominente slurf. Ze variëren in lengte van 3 tot 9 millimeter. Vrouwelijke muggen voeden zich met bloed om eitjes te kunnen aanmaken. Ze kunnen in een worp tot wel 100 eitjes leggen. wat je niet wist is dat zowel de mannetjes als de vrouwtjes zich voeden met de nectar van bloemen. Muggen kunnen zich zelfs ook voeden op andere muggen.

 

Hoe gevaarlijk kunnen muggen zijn?

We bestrijden muggen meestal omdat ze in staat zijn ziektes over te brengen. Ze zijn gekend om denguekoorts, malaria, het chikungunyavirus en meer recent het zikavirus over te brengen. Hun gewoonte om zich te voeden met menselijke bloed is nog een reden om ze te bestrijden. Wanneer ze de huid doorprikken veroorzaken ze niet enkel bultjes op de huid maar kunnen ze ook aanleiding geven tot huidinfecties.

Schade veroorzaakt door muggen

Gezondheidsproblemen zijn de voornaamste soort van schade die veroorzaakt wordt door muggen. Muggenbeten kunnen zeer jeuken en kunnen zelfs blaarvormige uitslag, kneuzingen en buitensporige zwellingen met zich mee brengen. Het typische zoemend geluid is natuurlijk ook niet prettig als je probeert te slapen.

Wat trekt muggen aan?

De sleutel tot een effectieve muggenbestrijding is het verwijderen van factoren die hen aantrekt in je eigendom. Deze factoren omvatten:

  • Stilstaand water
  • Donkere kamers met hoge vochtigheid
  • Puin waarin zich water verzamelt

Toegangswegen afsluiten zorgt er ook voor dat deze insecten geweerd worden. Zorg dat je vliegengaas en ramen goed afsluiten. Ook dien je ramen gesloten te houden voor het donker wordt. Natuurlijk kan je ook insectenwerende middelen gebruiken om ze weg te houden.

Professionele muggenbestrijding

Wanneer het op professionele muggenbestrijding aankomt omvat de oplossing van Limas Hygienics in Antwerpen een geïntegreerde inzet van bronverwijdering en de applicatie van milieuvriendelijke muggenbestrijdende producten. Ons behandelplan start met een grondige inspectie en identificatie van het soort muggen waarmee je te maken hebt. Onze experten stellen dan een behandelplan op dat gebaseerd is op jouw specifieke situatie. We garanderen een service van topkwaliteit. Vraag een vrijblijvende offerte en kijk hoe wij uw probleem met muggen snel en definitief oplossen.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01