Vlooien

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we vlooien?

Vlooienbestrijding vraagt om een bestrijdingsplan met meerdere facetten. Enkel de infectie van je huisdieren aanpakken zal er niet voor zorgen dat de vlooien effectief bestreden worden. Bij Limas hygienics in Schelle omvat onze vlooienbestrijdingsstrategie met zowel fysische als chemische methodes bij je huisdieren maar ook in en rond je huis. Contacteer Limas hygienics vandaag nog voor een gepersonaliseerd plan van aanpak om een verdere verspreiding van de vlooienplaag en je huis voorgoed vrij te maken van deze beestjes.

 

Hoe zien vlooienbeten eruit? 

Je zal de aanwezigheid van vlooien waarschijnlijk opmerken door hun typische beten. Vlooienbeten blijven klein, in tegenstelling tot muggenbeten die groter worden. Wanneer je gebeten bent zal je kleine rode bultjes of een rode cirkel rond de beet opmerken. De beten kunnen ook voorkomen in groepjes van drie of vier. Wanneer je meerdere beten opmerkt is het van belang om de vlooien zo snel mogelijk uit te roeien omdat dit betekent dat hun populatie is toegenomen. De vlooienbeten komen vaak voor op de benen en voeten van mensen en kunnen bij huisdieren het volledige lichaam aantasten.

 

Schade veroorzaakt door vlooien

De vlooienbeten zijn de voornaamste schade die vlooien aanbrengen. Ze jeuken en het gebied rond de beten kan pijnlijk of prikkelbaar worden. Door de jeuk zal je beginnen krabben, wat de huid nog verder kan beschadigen en kan leiden tot secundaire bacteriële infecties. Dan kan je blaren met witte puntjes beginnen opmerken. Alhoewel het risico om van vlooienbeten ziektes te krijgen klein is, kunnen vlooien toch tot veel ongemak zorgen voor jou en je huisdieren. De kans op infectie ten gevolge van vlooienbeten light hoger bij dieren dan bij mensen. Door vlooienbeten kunnen huisdieren zichzelf te beginnen krabben. Dit kan voor serieuze problemen zorgen met de vacht. Bovendien houden vlooien ervan zich te verstoppen in tapijten, waar hun uitwerpselen en kadavers voor heel wat vuil kunnen zorgen. Een vlooienbehandeling moet overwogen worden van zodra je hun aanwezigheid opmerkt.

 

Hoe geraken ze binnen?

Vlooien leven van bloed. Ze worden in je huis binnengebracht door huisdieren of andere zoogdiertjes. Ze kunnen zich verschuilen in tapijten en spleetjes tussen je vloertegels.

Limas hygienics vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding vraagt om een bestrijdingsplan met meerdere facetten. Enkel de infectie van je huisdieren aanpakken zal er niet voor zorgen dat de vlooien effectief bestreden worden. Bij Limas hygienics in Schelle omvat onze vlooienbestrijdingsstrategie zowel fysische als chemische methodes bij je huisdieren maar ook in en rond je huis. Contacteer Limas hygienics vandaag nog voor een gepersonaliseerd plan van aanpak om vlooien te bestrijden en je huis voorgoed vrij te maken van deze beestjes.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01