Knaagdieren

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we knaagdieren?

Rodenticiden zijn pesticiden waarmee we knaagdieren zoals ratten en muizen bestrijden. In de volksmond zijn rodenticiden ook wel gekend als muizenvergif en rattenvergif. Muizen- en rattengif zijn zwaar giftige stoffen voor zowel mens als andere zoogdieren. Het is belangrijk dat deze stoffen volgens de juiste voorschriften worden gebruikt.

We raden dan ook aan om niet zelf deze knaagdieren te bestrijden maar onze ervaren experts in huis te halen om het ongedierte op een efficiënte én correcte manier te bestrijden.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor uw knaagdierbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Hoe kunnen onze experts helpen met het knaagdierprobleem?

ze experts adviseren u graag over de bestrijding van knaagdierproblemen. We trachten steeds het probleem aan te pakken met minder belastende producten zodat we het milieu niet onnodig aantasten. Indien het om grote of extreme uitbraken gaat, zetten we zeker de nodige middelen in om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonomgeving.

 

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Knaagdierbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Knaagdierbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken