Knaagdieren

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we knaagdieren?

Rodenticiden zijn pesticiden waarmee we knaagdieren zoals ratten en muizen bestrijden. In de volksmond zijn rodenticiden ook wel gekend als muizenvergif en rattenvergif. Muizen- en rattengif zijn zwaar giftige stoffen voor zowel mens als andere zoogdieren. Het is belangrijk dat deze stoffen volgens de juiste voorschriften worden gebruikt.

We raden dan ook aan om niet zelf deze knaagdieren te bestrijden maar onze ervaren experts in huis te halen om het ongedierte op een efficiënte én correcte manier te bestrijden.

Hoe kunnen onze experts helpen met het knaagdierprobleem?

Onze experts adviseren u graag over de bestrijding van knaagdierproblemen. We trachten steeds het probleem aan te pakken met minder belastende producten zodat we het milieu niet onnodig aantasten. Indien het om grote of extreme uitbraken gaat, zetten we zeker de nodige middelen in om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonomgeving.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01