Muizen

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we muizen?

Muizen in je huis zijn niet enkel eng, ze kunnen ook ziektes verspreiden en enorme schade toebrengen aan voorwerpen. Muizen bestrijden is om die redenen al belangrijk. Ze zijn misschien schuw maar de schade die hun geknaag kan aanbrengen is niet te onderschatten. Ze vallen zowel plastic als hout aan. Wist je dat muizen woningbranden kunnen veroorzaken door het geknabbel aan elektrische kabels?

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw muizenbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Hoe herken je een plaag?

Gezien ze zo schuw zijn kan je hun aanwezigheid vaak pas opmerken wanneer het te laat is. De eerste tekenen van een plaag zijn recent geknaag, uitwerpselen en sporen. Je vind muizennesten in beschutte locaties. De muffe geur die muizen voortbrengen kan je ook van hun aanwezigheid op de hoogte brengen.

Huismuizen zijn meestal bruin of grijs met grote ogen en kleine oogjes. Een volwassen muis kan tot 20cm groot worden van hun neus tot het puntje van hun staart. Alhoewel huismuizen  zich meestal met granen voeden kunnen ze op bijna alles knagen. Ze kunnen overleven op gemorste vlekken of etensresten. Je huis zeer proper houden is de beste manier om muizen te voorkomen.

Preventie

Het bestrijden van muizen gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van de muizen. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Preventie

 • Openingen dichten is de eerste stap om muizen in je huis of kantoor te voorkomen
 • Een degelijke reiniging helpt muizenplagen te voorkomen. Hou er rekening mee dat muizen op zeer kleine hoeveelheden voedsel kunnen overleven. Je moet je huis proper houden en vrij van voedselresten om dit ongedierte weg te houden.
 • Wanneer je een nieuw huis bouwt, overweeg een muis-veilige constructie. Dit zal je helpen om je huis te vrijwaren van muizen.
 • Vallen en gif kunnen ook handig zijn om muizen te bestrijden.

Oplossingen om muizen te bestrijden

Limas hygienics in Schelle is de professionele partner die je nodig hebt om muizen te verdelgen in je huis of zaak. Onze dienst start met een grondige inspectie om het probleem te identificeren. Dit wordt gevolgd door een oplossing op maat van jouw probleem. Bij ons kan je rekenen op een service die snel en veilig is. Onze diensten zijn discreet en je kan er op rekenen dat er geen schade wordt aangebracht aan je meubelen of eigendom. Bel ons of vraag een vrijblijvende offerte voor een muizenbestrijding op maat.

  Muizenbestrijding en preventie

  Een oplossing voor elk muizenprobleem.

  Muizenbestrijding bij particulieren of bedrijven

  Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

  Reken 24/7 op ons

  Kernwaarden Group Limas

  Customise

  Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

  Supervise

  Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

  24/7 support & desk

  Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

  Tijdkritisch

  Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

  Anderen bekeken ook

  
  

  Schimmelbestrijding

  
  

  Dieptereiniging

  
  

  Ontsmettingswerken