Muizen

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we muizen?

Muizen in je huis zijn niet enkel eng, ze kunnen ook ziektes verspreiden en enorme schade toebrengen aan voorwerpen. Muizen bestrijden is om die redenen al belangrijk. Ze zijn misschien schuw maar de schade die hun geknaag kan aanbrengen is niet te onderschatten. Ze vallen zowel plastic als hout aan. Wist je dat muizen woningbranden kunnen veroorzaken door het geknabbel aan elektrische kabels?

 

Hoe herken je een plaag?

Gezien ze zo schuw zijn kan je hun aanwezigheid vaak pas opmerken wanneer het te laat is. De eerste tekenen van een plaag zijn recent geknaag, uitwerpselen en sporen. Je vind muizennesten in beschutte locaties. De muffe geur die muizen voortbrengen kan je ook van hun aanwezigheid op de hoogte brengen.

Huismuizen zijn meestal bruin of grijs met grote ogen en kleine oogjes. Een volwassen muis kan tot 20cm groot worden van hun neus tot het puntje van hun staart. Alhoewel huismuizen  zich meestal met granen voeden kunnen ze op bijna alles knagen. Ze kunnen overleven op gemorste vlekken of etensresten. Je huis zeer proper houden is de beste manier om muizen te voorkomen.

 

Preventie

  • Openingen dichten is de eerste stap om muizen in je huis of kantoor te voorkomen
  • Een degelijke reiniging helpt muizenplagen te voorkomen. Hou er rekening mee dat muizen op zeer kleine hoeveelheden voedsel kunnen overleven. Je moet je huis proper houden en vrij van voedselresten om dit ongedierte weg te houden.
  • Wanneer je een nieuw huis bouwt, overweeg een muis-veilige constructie. Dit zal je helpen om je huis te vrijwaren van muizen.
  • Vallen en gif kunnen ook handig zijn om muizen te bestrijden.

Oplossingen om muizen te bestrijden

Limas hygienics in Schelle is de professionele partner die je nodig hebt om muizen te verdelgen in je huis of zaak. Onze dienst start met een grondige inspectie om het probleem te identificeren. Dit wordt gevolgd door een oplossing op maat van jouw probleem. Bij ons kan je rekenen op een service die snel en veilig is. Onze diensten zijn discreet en je kan er op rekenen dat er geen schade wordt aangebracht aan je meubelen of eigendom. Bel ons of vraag een vrijblijvende offerte voor een muizenbestrijding op maat.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01