Onkruid

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we onkruid?

Onkruid vermindert de kwaliteit van planten en kunnen ziektes en plagen aantrekken. Daarom is het belangrijk om het onkruid uit uw planten te weren met herbiciden, ook wel gekend als onkruidverdelger. Producten die herbiciden bevatten, zijn specifiek ontwikkeld om onkruid te bestrijden. Sommige herbiciden doden enkel bepaalde plantensoorten, terwijl andere herbiciden vrijwel elke plant doden. Laat u daarom steeds door één van onze experts adviseren over het gebruik van het juiste bestrijdingsmiddel.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw onkruidbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Hoe kunnen onze experts helpen met onkruidverdelging?

U kan onze specialisten van de groendienst steeds contacteren over onkruidverdelging. Weet dat verschillende planten op veel vlakken vervelende impact kunnen hebben op de gezondheid. U kan dus best beroep doen voor het nodige advies.

 

Preventie

Het bestrijden van onkruid gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het onkruid. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat het terugkomt. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Onkruidbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Onkruidbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken