Overige

Gebruik maken van onze diensten?

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Tijdens de uitvoering van onze diensten en binnen het facilityship met onze klanten, wordt er continu bekeken of er verbeteringen mogelijk zijn. Dat gaat van uitvoering van diensten tot gebruik van producten alsook het verlenen van adviezen ter optimalisatie. Ons monitoringsysteem en research afdeling spelen hierin een belangrijke rol.

Hoe gaan we te werk?

Onze 5 stappen:

1. Diagnose

De actuele situatie wordt bekeken waardoor wij inzicht krijgen in de mogelijke problematiek. De combinatie van het inzicht en onze expertise dienen als basis tot het uitbouwen van een geïntegreerd ongediertebeheerssysteem

2. Proofing

Na diagnose behandelen we bouwkundige en hygiënische aspecten wat een invloed kan hebben op de beheersing.

3. Detectie

Door de integratie van detectiesystemen in combinatie met regelmatige controle, kan een idee gevormd worden over de aan- of afwezigheid van ongedierte.

4. Bestrijding

We behandelen bouwkundige en hygiënische aspecten steeds met de nodige efficiëntie en zorg. Daarbij hanteren we steeds de meest recente technieken en regelgevingen.

5. Optimalisatieproces

Wanneer er daadwerkelijk een ongedierte probleem wordt vastgesteld word er overgegaan tot een actieplan voor beheersing en eventuele bestrijding.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01