overige

Gebruik maken van onze diensten?

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Tijdens de uitvoering van onze diensten en binnen het facilityship met onze klanten, wordt er continu bekeken of er verbeteringen mogelijk zijn. Dat gaat van uitvoering van diensten tot gebruik van producten alsook het verlenen van adviezen ter optimalisatie. Ons monitoringsysteem en research afdeling spelen hierin een belangrijke rol.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak

+32(0)3 298 01 01

Hoe gaan we te werk?

Onze 5 stappen:

1. Diagnose

De actuele situatie wordt bekeken waardoor wij inzicht krijgen in de mogelijke problematiek. De combinatie van het inzicht en onze expertise dienen als basis tot het uitbouwen van een geïntegreerd ongediertebeheerssysteem

2. Proofing

Na diagnose behandelen we bouwkundige en hygiënische aspecten wat een invloed kan hebben op de beheersing.

3. Detectie

Door de integratie van detectiesystemen in combinatie met regelmatige controle, kan een idee gevormd worden over de aan- of afwezigheid van ongedierte.

4. Bestrijding

We behandelen bouwkundige en hygiënische aspecten steeds met de nodige efficiëntie en zorg. Daarbij hanteren we steeds de meest recente technieken en regelgevingen.

5. Optimalisatieproces

Wanneer er daadwerkelijk een ongedierte probleem wordt vastgesteld word er overgegaan tot een actieplan voor beheersing en eventuele bestrijding.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken