Overige

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Tijdens de uitvoering van onze diensten en binnen het facilityship met onze klanten, wordt er continu bekeken of er verbeteringen mogelijk zijn. Dat gaat van uitvoering van diensten, tot gebruik van producten alsook het verlenen van adviezen ter optimalisatie. Ons monitoringsysteem en research afdeling spelen hierin een belangrijke rol.

Hoe gaan we te werk?

Onze 5 stappen

1. Diagnose

Actuele situatie wordt bekeken en zodoende inzichten verworven. De combinatie van het inzicht en onze expertise dienen als basis tot het uitbouwen van een geïntegreerd ongediertebeheerssysteem

2. Proofing/Preventive

Na diagnose behandelen we bouwkundige en hygiënische aspecten dewelke een invloed kunnen hebben op het beheerssysteem.

3. Detectie

Door de integratie van detectiesystemen in combinatie met regelmatige controle, kan een idee gevormd worden over de aan- of afwezigheid van ongedierte.

4. Bestrijding

We behandelen bouwkundige en hygiënische problemen steeds met de nodige efficiëntie en zorg. Daarbij hanteren we steeds de meest recente technieken en regelgevingen.

5. Optimalisatieproces

Wanneer er daadwerkelijk problemen zijn hanteren we onze laatste stap het bestrijden, maar ook het oplossen van het probleem.

Overige vragen?

Wij helpen u graag hiermee verder.
Klik hieronder om uw vraag te stellen.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01