Schimmels

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we schimmels?

Afhankelijk van het soort ongedierte gaan we op zoek naar de beste oplossing om het ongedierteprobleem te verhelpen. U kan bij ons terecht voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte waaronder:

  • Echte fungiciden. Deze doden de schimmel meteen na toepassing.
  • Systemische fungiciden. Deze dringen door via wortels of bladeren van de plant waardoor ze giftig wordt.

elk type fungicide we ook kiezen, we gaan steeds voor producten die zo min mogelijk het milieu en uw directe omgeving aantasten

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw schimmelbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Wat zijn schimmels of zwammen en waarom is zwambestrijding nodig?

Schimmels of zwammen zijn zeer kleine organismen die nauw verwant zijn aan paddenstoelen. U vindt ze in allerlei kleuren en vormen. Ze planten zich voort via sporen die door de wind worden verspreid. Ze hebben vocht nodig om te overleven. Daarom vindt u ze vaak in vochtige ruimtes terug, veelal op hout en in muren. Hier veroorzaken ze rot, wat de draagkracht van de constructie vermindert. Daarom is goede en tijdige zwambestrijding essentieel.

 

Preventie

Het bestrijden van schimmels gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van schimmels. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Hoe kan u zelf schimmels vermijden?

Voorkomen is beter dan genezen. Deze leuze is zeker van toepassing bij zwambestrijding. Vermijd daarom kosten voor het verwijderen van zwam in uw gebouw en voorkom dat schimmels zich nestelen in uw muren. Vocht is één van de belangrijkste factoren waardoor schimmels ontstaan. Beperk dus steeds de vochtigheid van uw ruimtes tot een minimum door:

  • Beperkte luchtvochtigheid te voorzien.
  • Bouwtechnische problemen op te lossen.
  • Regelmatig de ruimte te ventileren en verluchten.
  • Kamertemperatuur boven de 15°C te houden.

 

Zorg er ook voor dat u geen GFT-afval of etensresten in de ruimte laat rondslingeren. Zo creëert u namelijk een voedingsbodem voor schimmels. De eenvoudigste manier om kosten voor het verwijderen van zwam te drukken, is dus de groei van deze organismen te voorkomen.

Wat te doen als u last heeft van schimmels?

Heeft u te maken met ongedierte of andere vuiligheden? Wilt u er zich van verzekeren dat alles terug echt hygiënisch is? Praat dan zeker eens met onze specialisten van Limas hygienics. Vraag online naar de kosten voor het verwijderen van zwam in uw gebouw en ontvang een offerte.

Schimmelbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Schimmelbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken