Meeldauw

Gebruik maken van onze diensten?

Meeldauw

Zwammen zijn soms ook gekend als meeldauw. Ze kunnen een vernietigende impact hebben op hout. Vaak is de aanwezigheid van zwammen indicatief voor vochtproblemen of de aanwezigheid van houtwormen. Indien dit niet aangepakt kan de kost van schimmelschade hoog oplopen. Zwambestrijding door een betrouwbare expert is dus noodzakelijk.

Limas hygienics in Schelle verbindt er zich toe om blijvende oplossingen te bieden bij de bestrijding van zwammen. Onze experten helpen de zwammen te bestrijden met milieuvriendelijke oplossingen die op maat gemaakt worden van jouw schimmelprobleem. Onze diensten beginnen met de inspectie van je huis of kantoor om reikwijdte van je probleem te kunnen inschatten. Vervolgens geven we je aanbevelingen over de beste manier om de zwammen te verwijderen, gevolgd door de beste behandeling om je van jouw probleem te verlossen. Ons team zal je ook op de hoogte brengen van manieren om toekomstig zwammen te voorkomen. Als je hulp nodig hebt bij een zwammenprobleem, contacteer ons. We helpen je met plezier.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw meeldauwbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Hoe bestrijden we meeldauw?

Om goed te gedijen hebben zwammen een zeer vochtige omgeving nodig, maar ook organisch materiaal om zich mee te voeden. Een efficiënte bestrijding van zwammen vereist de verwijdering van deze voorwaarden. Je vindt zwammen meestal in donkere plekken van het huis met een hoge vochtigheid en de aanwezigheid van organisch materiaal. Om deze schimmels te verwijderen in je huis kan je je best concentreren op plekken met een hoge vochtigheid zoals de kelder, opslagplaats, badkamer, keuken en rond sanitair.

 

Preventie

Om zwammen te bestrijden moet je starten met de verwijdering van hoge vochtigheid in je huis. Repareer lekkende daken en leidingen. Ook zou je moeten overwegen om luchtontvochtigers te gebruiken in plaatsen met een hoge vochtigheid zoals keukens en badkamers. Plekken rondom vensters, waar condensatie zich verzamelt, zouden droog en proper moeten gehouden worden.

Gezondheidsproblemen

De hoofdreden om zwammen te bestrijden zijn de sporen. Deze kunnen nadelige gezondheidsproblemen veroorzaken als ze ingeademd worden. Sporen groeien ook op rottend materiaal. Dit wil zeggen dat ze voedsel kunnen aantasten. Eens ingeslikt kunnen schimmels een reeks gezondheidsproblemen veroorzaken waaronder zelf voedselvergiftiging.

 

Structurele schade

Zwammen in hout kunnen structurele schade veroorzaken en hout beschadigen. Ze veroorzaken scheurtjes in het hout, verlies van stevigheid, nat hout, doorzakkende houten vloeren, ingestorte houten constructies en nog veel meer. De beslissing voor zwambestrijding moet je maken van zodra je het probleem denkt w

Meeldauwbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk meeldauwprobleem.

Meeldauwbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken