Spinnen en mijten

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe kunnen onze experts u helpen?

Onze experts adviseren u graag over de bestrijding van spinnen en mijten. We streven er steeds naar om de bron van het probleem aan te pakken en minder belastende producten te gebruiken zodat we het milieu niet onnodig aantasten. Indien het grote en extreme uitbraken betreft, gaan we zeker middelen inzetten om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonomgeving.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor uw spin- en mijtbestrijding

+32(0)3 298 01 01

Hoe bestrijden we spinnen en mijten?

België

Volgens de Belgische wetgeving mogen we problemen met spinnen voor u aanpakken maar onze voorkeur gaat toch uit naar preventie. Overlast gaat in de meeste gevallen gepaard met problemen met andere soorten ongedierte.

Nederland

In Nederland mogen spinnen niet bestreden worden maar wij kunnen u wel voorzien van de nodige informatie omtrent preventie. Verschillende soorten mijten daarentegen mogen we wel bestrijden en dat komen we dan ook graag voor u doen.

 

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken