Mijten

Gebruik maken van onze diensten?

Hoe bestrijden we mijten?

Mijten vallen onder de soort spinnen en mogen in Nederland niet bestreden worden wij kunnen u voorzien van de nodige informatie inzake preventie. Mijten daarentegen, verschillende soorten mogen we behandelen en dit komen we dan ook graag voor u uitvoeren. Wij kunnen de spinnen problematiek voor u aanpakken. Graag geven wij hierover advies omdat onze voorkeur uitgaat naar preventie. Overlast gaat in de meeste gevallen gepaard met andere problematiek in overlast van andere soorten. Alle biociden zijn giftig voor mens en dier, de hoeveelheid en soort werkzame stof bepaalt het effect hiervan. De giftigheid van de verschillende biociden loopt nogal uiteen.

 

Over biociden

Een aantal biociden zijn irriterend voor de huid. Als dit zo is staat dit op het etiket vermeld. Als je de biocide op de manier gebruikt zoals op het etiket beschreven staat, kun je het veilig gebruiken. De kans op een ongeluk is dan erg klein.

Een biocide is een mengsel van stoffen, namelijk:

  • werkzame stof(fen)
  • Hulpstof(fen)
    • Hulpstoffen zorgen voor een goede verdeling in de ruimte of op oppervlakten en bevorderen bijvoorbeeld een goed hechting.
  • Het ligt aan de combinatie van de werkzame stoffen en hulpstoffen in welke formulering de biocide voorkomt.

Hoe gaan wij te werk?

Onze experts trachten steeds het probleem aan te pakken met minder belastende producten zodat we het milieu niet onnodig aantasten. Preventie is key. Indien het om grote of extreme uitbraken gaat, zetten we zeker de nodige middelen in om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonom-geving. Contacteer ons.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01