VERNEVELING

Gebruik maken van onze diensten?

Verneveling, wij maken het waar

Maak een afspraak voor uw plan.

+32(0)3 298 01 01

Verneveling

Makkelijk en snel ontsmetten? Efficiënt virussen en bacteriën aanpakken? Doe beroep op onze vernevelingsservice! Bij Group Limas zijn we thuis in micro-verneveling waardoor we alle oppervlakken snel en vakkundig kunnen ontsmetten. 

Onze professionals zorgen met een virus- en bacteriedodende nevel dat deze geen kans meer krijgen. Een wolk van fijne deeltjes van het product zorgt voor een verregaande ontsmetting van de oppervlakken en ruimtes. Een snelle en efficiënte methode die geen sporen nalaat en ook makkelijk tijdens de sluitingsuren kan uitgevoerd worden. In geen tijd kunnen we ook uw ruimtes op een veilige manier onder handen nemen. 

Zowel preventief als curatief kunnen we voor verneveling zorgen. Wij kunnen snel schakelen en staan steeds voor u klaar met onze 24/7-service en ondersteuning .Ook bij een acute uitbraak kunnen we dus snel ter plaatse zijn. Uiteraard pakken we de ontsmetting met de grootste zorg aan, werken we met onschadelijke producten en gaan we zelf op een veilige manier te werk.

Meer weten? 

Wenst u meer te weten over verneveling of een offerte op maat? Contacteer ons en we denken graag met u mee.

Dieptereiniging
Een oplossing voor elke efficiënte reiniging.
Dieptereiniging bij particulieren of bedrijven
Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Ongediertebestrijding


Ontsmettingswerken