virussen & bacteriën

Gebruik maken van onze diensten?

Virussen & bacteriën

De bestrijding van virussen en bacteriën zijn relevanter dan ooit. Bij Group Limas kunnen we u voorzien van alle preventieve middelen, ontsmettingsmiddelen en meer. Zowel de preventie als de bestrijding van virussen en bacteriën nemen we zeer serieus en we zorgen dan ook voor doortastende oplossingen. Heel wat publieke ruimtes, bedrijven en scholen ondersteunen we bij het bekampen van virussen en bacteriën. Zo zorgen we voor een veilige omgeving. 

Bij Group Limas staan we 24/7 klaar om u te ondersteunen, zodat we ook bij uitbraken of urgente gevallen snel kunnen ingrijpen en de nodige maatregelen/ontsmettingswerken kunnen uitvoeren. 

 

Wij zorgen voor uw veilige omgeving

Maak een afspraak voor al uw ontsmettingswerken

+32(0)3 298 01 01

Preventief optreden voorkomt veel onheil 

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels kunnen makkelijk overgedragen worden en heel wat schade aanrichten. Het consequent ontsmetten en bestrijden is dan om ziektes buiten de deur te houden, een vlotte werking te garanderen en/of de productiviteit op peil te houden. Een goede preventie kadert dan ook in een doordacht HR-beleid.

Bij ons preventief of reactief optreden maken we gebruik van de meest kwalitatieve ontsmettingsmiddelen, desinfecteren producten en meer. Daarbij houden we steeds rekening met een duurzame aanpak en kiezen we resoluut voor onschadelijke producten voor mens en milieu. 

Meer weten? 


Wenst u meer te weten over hoe we bacteriën en virussen efficiënt bestrijden? Contacteer ons en we vertellen er u graag meer over en/of maken een voorstel op maat. 

 

Ontsmettingswerken en preventie

De oplossing voor een veilige omgeving.

Ontsmettingswerken bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Reken 24/7 op ons

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ongediertebestrijding

Hoogdringende gevallen 

In geval van hoog besmettingsgevaar zoals covid-19/corona– en norovirus is reactietijd heel belangrijk omdat een juiste toepassing spreiding snel kan indijken.

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01