Skip to content

Over ons

Wie is Group Limas?

Group Limas is een overkoepelende organisatie bestaande uit vier aparte entiteiten die ernaar streven om een duidelijk aanspreekpunt te zijn als het gaat om bouw, onderhoud, bescherming en optimalisatie van uw onroerend goed. We zijn in staat om een meerwaarde te vormen en onze klanten 24/7 te ontzorgen doordat we beschikken over vier divisies met elk hun expertises en onderscheidend vermogen.

Klanten in 4 landen gingen u voor
99

Wat doet Group Limas?

Group Limas levert professionele facilitaire en bouwkundige oplossingen. We bestaan uit vier entiteiten met elk hun eigen activiteiten en expertises: Limas facilities, Limas hygienics, Limas @home en Limas energetics
Group Limas - Logo's en kort dienstenoverzicht entiteiten

LIMAS FACILITIES
____________________________

Onze klanten gebruiken onze facilitaire oplossingen om hun globale doelstellingen te bereiken. Onze dienstverlening heeft reeds bewezen dat zij steeds in staat zijn om flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te garanderen.

We zien er op toe dat u als klant geen zorgen hoeft te maken en zich eenvoudig op uw dagelijkse werk en core business kunt focussen. Onze medewerkers analyseren en definiëren met de nodige expertise uw wensen en noden. Dankzij onze knowhow zorgen we voor professionele oplossingen op maat die we ook nog eens in de praktijk omzetten.

Vanuit welk principe streven we onze visie na?

We gaan steeds uit van het principe ‘customise & supervise’. Aangezien elke klant zijn eigen facilitaire noden heeft, afhankelijk van zijn bedrijfsstructuur, -waarden, -beleid, enz. combineert Group Limas haar ervaring en kennis met de noden van de klant. Zo kunnen ze genieten van een aangename omgeving waarin respect is voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne . Elk Facilityship wordt steeds begeleid door een lid van onze dienst support. Dat is voor ons namelijk een garantie om het succes met onze klanten te delen. Niet alleen leveren wij facilitaire experten, wij bieden een totaaloplossing voor al uw courante en niet-courante facilitaire behoeften.

Limas hygienics
____________________________

Limas hygienics in Schelle is een middelgrote onderneming behorende tot Group Limas. Wij specialiseren ons in het leveren van professionele hygiëne-oplossingen om zodoende de omgeving en de gezondheid van onze klanten te beschermen, verbeteren en veiliger te maken.

Onze expertise en diensten bevinden zich op verschillende hygiënische domeinen waaronder ongediertebeheersing, insecten, schimmels, dieptereiniging (keuken, ventilatie, sanitair), fumigaties en urgentiebehandelingen. Limas hygienics verzorgt zowel adviserende als uitvoerende diensten. We zijn actief in verschillende sectoren zoals health care, pharma, logistiek, voeding en horeca.

 

Wij zijn van mening dat ieder gebouw baat heeft bij hygiënisch onderhoud omdat vroeg of laat iedereen ermee in contact komt. Het gevolg is vaak een negatieve impact op uw imago, omgeving, prestaties, product en continuïteit. Een preventief hygiënisch beleid gestoeld op professionele hygiënische oplossingen voorkomt bacteriën, schimmels, onaangename geurtjes alsook knaagdieren en insecten. Vaak zijn deze laatste dragers van allerlei ziekten en dus gevaarlijk voor de gezondheid. Groot, klein of microscopisch, ze zijn meestal ongewenst en bijzonder schadelijk. Een professionele dienstverlening is dan ook niet overbodig en in sommige sectoren wettelijk verplicht.

Wat is onze missie?

Leveren van professionele hygiëne-oplossingen om zodoende de omgeving en de gezondheid van onze klanten te beschermen, verbeteren en veiliger te maken. Wij zorgen voor een snelle en deskundige service op het moment dat u ons nodig hebt en dit met respect voor veiligheid en milieu. Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk. U wilt er immers op een hygiënische manier vertoeven.

Waar streven we naar als Limas hygienics?

Omdat elke klant nood heeft aan een snelle en deskundige service, is dat ook het uitgangspunt van onze dienst. Onze experts zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen een tijdspanne van 3 uur ter plaatse zijn (service level 1).

LIMAS @HOME
____________________________

Wij hebben slechts één missie, en dat is uw partner zijn voor de realisatie in en rondom uw woning. Wij zorgen voor snelle en vakkundige mankracht, steeds met de focus op een kwalitatieve oplevering.

Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk! U wilt er immers op een aangename manier vertoeven. Onze vakmannen zijn snel inzetbaar en leveren steeds werk van hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij geven graag meer toelichting bij onze activiteiten en prijzen.

LIMAS ENERGETICS
____________________________

Onze klanten leven in een steeds evoluerende wereld net zoals iedereen. Het gaat echter om bedrijven en particulieren die er zich van bewust zijn dat de economie en zichzelf, nu meer dan ooit, beïnvloed wordt door invloeden vanuit energie, licht, data en services, en het nut inzien om daarvoor een gepaste partner in te schakelen. Het zijn spelers die net zoals Limas energetics belang hechten aan milieu, veiligheid, optimalisatie, progressie en toekomstvisie.

Wat is onze missie?

We willen een meerwaarde creëren voor onze klanten dankzij onze expertise binnen energy resourcing. Daarnaast willen we hen voorzien van een veilige, kwalitatieve, milieuvriendelijke en op de toekomst afgestemde omgeving of diensten.

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte