Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Specialistische reiniging

Een specialistische reiniging van uw bedrijfsfaciliteiten is een taak die u best overlaat aan een expert. Bij Limas Facilities rekent u steeds op een professionele dienstverlening voor een uitstekend resultaat. Heeft u nood aan een dieptereiniging van uw ventilatie of voor de schoonmaak van uw industriële installaties? Onze specialisten verzorgen het allemaal voor u.

Aan welke specialistische reiniging heeft u nood?

Een specialistische reiniging is een brede term voor een waaier aan diensten. Limas Facilities biedt u ervaren vakmensen voor elke gespecialiseerde schoonmaak die u in uw bedrijf nodig heeft. Zo rekent u op ons voor een dieptereiniging van de verschillende installatie in uw bedrijf. Hieronder vallen onder meer:

  • Ventilatie
  • Afzuigsystemen
  • Sanitair
  • Machinepark

Ook uw tapijten en ramen vereisen regelmatig een specialistische reiniging. Onze cleaning service komt op regelmatige tijdstippen langs om de ramen van uw kantoor weer te doen blinken in de zon. Uw tapijt? Dat ziet er nu onze specialistische reiniging weer helemaal nieuw uit. Zo creëert u een uitnodigend plaatje voor gasten en klanten en zorgt u voor een gezonde omgeving voor uw werknemers. Ook voor de schoonmaak van uw kantoorruimtes en housekeeping in uw hotel rekent u op Limas Facilities.

Vraag naar uw schoonmaakvoorstel

Wilt u ook beroep doen op ons ervaren personeel voor een specialistische reiniging in uw bedrijf? Laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Vraag meteen online een offerte aan voor de schoonmaak van uw bedrijf. Wij zorgen voor een voorstel dat bij uw bedrijf en  budget past. Bij vragen bereikt u ons ook telefonisch op +32(03) 298 01 01.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.