24/7 Support

Wenst u graag direct hulp op vlak van elektro, schade aan uw domein of huis, tuin- of woningonderhoud, verbouwingen, cleaning, ongediertebestrijding etc.

Bel ons direct

Hoe kunnen we u ondersteunen?

Opdrachten en aanvragen worden geregistreerd in onze knowledge database waarbij onze klanten met de gewenste frequentie geïnformeerd worden.

Onze klanten doen een beroep op onze servicedesk om hun te ontzorgen, te laten ondersteunen op vlak van allerhande technische vragen, status van een opdracht of het totaalbeheer van hun opdrachten gestoeld op de overeengekomen SLA’s. Gezien de ruime expertise binnen onze diverse professionele oplossingen kunnen wij onze opdrachtgevers ten allen tijde ondersteunen. Onze eerste lijn medewerkers kennen meestal de oplossing voor de vaak voorkomende problemen en voor de minder courante vragen informeren zij zich bij onze experten. Onze desk vormt een meerwaarde voor onze klanten tijdens het bezigen met hun core business.

FACILITYSOLVING

Levert diverse ondersteunende diensten en producten, welke essentieel zijn voor een goede werking van de bedrijfsprocessen, maar niet eigen aan de core business van onze klanten of Limas. Het levert oplossingen voor alle mogelijke courante en niet courante vraagstukken in een bedrijfsomgeving.

Welke ondersteuning bieden we u aan?

We bieden u de volgende ondersteuning aan:

  • Technical support
  • Order support & status
  • 3rd party support
  • Request fulfilment
  • General order and request management

Wat doen we voor u?

Engineering facility

Waardecreatie door toepassing van het principe ‘customise & supervise’. Daarbij staan kernwaarden als continuous improvement en optimalisatie centraal.