24/7 Support

Hoe wij u ondersteunen?

Limas servicedesk staat 24/24 uur en 7/7 dagen ter beschikking van onze klanten. Op deze manier realiseren wij dat uw omgeving ten allen tijde, en in geval van een anomalie, zo snel als mogelijk in een optimale staat verkeert.

Limas Garandeert:

  • Veiligheid
  • Hygiëne
  • Continuïteit
  • Imago

 

Onze klanten doen een beroep op onze servicedesk om hun te ontzorgen op vlak van allerhande vragen gerelateerd aan onze dienstverlening. Dit kan gaan van informatieve of technische vragen, doorgave, status van een opdracht of het facilitair management. Gezien de ruime expertise binnen onze diverse professionele oplossingen kunnen wij onze klanten ontzorgen. Onze eerste lijn medewerkers kennen meestal de oplossing voor de vaak voorkomende problemen en voor de minder courante vragen informeren zij zich bij onze experten.

U kan ons bereiken per telefoon +32 3 298 01 01 of per email op support@grouplimas.eu.

Onze servicedesk staat 24/7 ter beschikking van onze klanten.

Opdrachten en aanvragen worden geregistreerd in onze knowledge database waarbij onze klanten met de gewenste frequentie geïnformeerd worden.

Onze diensten

U kan onze servicedesk steeds contacteren voor:

Technical support

ORDER SUPPORT & STATUS

3RD PARTY SUPPORT

REQUEST FULFILMENT

GENERAL ORDER & REQUEST MANAGEMENT

BUILDING MANAGEMENT & DESK

Onze supportmedewerkers proberen u steeds zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen met uw vragen of problemen.


Onze principes

Engineering Facilityship

Waardecreatie door toepassing van het principe ‘customise & supervise’. Daarbij staan kernwaarden als continuous improvement en optimalisatie centraal.

Facilitysolving

We leveren diverse ondersteunende diensten en producten die essentieel zijn voor een goede werking van de bedrijfsprocessen, maar niet eigen aan de core business van onze klanten. We leveren oplossingen voor alle mogelijke courante en niet-courante vraagstukken in een bedrijfsomgeving.

Tijdkritische service

Moet u dringend een dienst laten uitvoeren? Heeft u bijvoorbeeld een feest in uw restaurant en heeft u plots last van plaagdieren, electro valt uit, dak is lek en/of andere problemen? Contacteer dan direct onze specialisten. Zij staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar en bieden u een snelle en goede service onder een strakke deadline.


We zijn actief in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Wij ondersteunen zowel particulieren als bedrijven.