Totaalprojecten

Gebruik maken van onze diensten?

Totaalprojecten

Wilt u uw volledige huis laten renoveren maar kijkt u op tegen de duur, kost en last van de werken? De experts van Limas facilities in Schelle hebben alle expertise onder één dak en zorgen voor een vlotte uitvoering van uw verbou- wing, renovatie of bouwproject. Wij bekijken samen met u wat we kunnen verwezenlijken binnen uw budget en zorgen voor een afgewerkt resultaat met garantie. Uw project is onze zorg.

Waarom kiezen voor Limas facilities bij uw totaalproject?

Vanuit onze Group kunnen wij de nodige ervaren vakmensen aanleveren die u uw zorgen kunnen ontnemen. Door een samenwerking met Limas @home kunnen wij uw bouwstress verminderen. Van metselwerk naar dakwerken of gevelwerken. Onze projectcoördinators en medewerkers kunnen uw volledige bouwproject opvolgen.


Voor onze dienst totaalprojecten werken wij samen met de ervaren vakmensen van één van onze andere entiteiten, Limas @home. Meer info kan u hier terugvinden.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


schoonmaak


technische diensten


totaalprojecten