Limas Facilities

Gebruik maken van onze diensten?

Limas facilities

Een overkoepelende organisatie die professionele facilitaire en bouwkundige oplossingen biedt. Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op maintenance services, project services, cleaning services en property management services.

Reken 24/7 op ons

Customise & Supervise

Onze medewerkers en experten staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van customise & supervise de rode draad in onze organisatie vormt.

Wat doet Limas facilities?

Customise

Iedere omgeving is uniek en vraagt om specifieke facilitaire oplossingen. Onze specialisten analyseren en definiëren de noden en wensen van de klant en zetten die om in realiteit.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze cel support. De synergie tussen de wensen van de klant en onze dienstverlening stopt niet bij de implementatie, maar wordt continu bewaakt.


Wat is onze missie en doel?

Wat doen we als onderneming voor u en waarvoor staan we als Limas facilities binnen de Group Limas?

Onze missie

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn actief op verschillende facilitaire, bouwkundige, hygiëne en energetische domeinen waardoor u zich kan focussen op uw core business of dagelijkse activiteiten. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers. U heeft bij Group Limas één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de omgeving van onze klanten te realiseren op een slimme manier.

Ons doel

Het is ons doel om de klanten in een aangename omgeving te laten vertoeven, met respect voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. Dankzij een open structuur zijn we bovendien in staat snel oplossingen te realiseren voor dringende interventies. De groep waar Limas Facilities bij ondergebracht is, ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid. We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Geen brug is te ver voor onze specialisten

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken