Limas facilities.

Customise & Supervise

Onze 130 medewerkers en experten staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van ‘customise & ‘supervise’ de rode draad in onze organisatie vormt.

Vraag offerte aan

Wie is Limas facilities?

Een overkoepelende organisatie die professionele facilitaire en bouwkundige oplossingen biedt. Limas facilities is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op property services, cleaning services en project services.

Wat doet Limas facilities?

Customise

Iedere omgeving is uniek en vraagt om specifieke facilitaire oplossingen. Onze specialisten analyseren en definiëren de noden en wensen van de klant en zetten die om in realiteit.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze cel support. De synergie tussen de wensen van de klant en onze dienstverlening stopt niet bij de implementatie, maar wordt continu bewaakt.


Wat is onze missie en doel?

Wat doen we als onderneming voor u en waarvoor staan we als Limas facilities binnen de Group Limas?

Onze missie

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn actief op verschillende facilitaire, bouwkundige, hygiëne en energetische domeinen waardoor u zich kan focussen op uw core business of dagelijkse activiteiten. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers. U heeft bij Group Limas één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de omgeving van onze klanten te realiseren op een slimme manier.

Ons doel

Het is ons doel om de klanten in een aangename omgeving te laten vertoeven, met respect voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. Dankzij een open structuur zijn we bovendien in staat snel oplossingen te realiseren voor dringende interventies. De groep waar Limas Facilities bij ondergebracht is, ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid. We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Geen brug is te ver voor onze specialisten


Property services

24/7 support

Technische diensten

Nood aan onderhoud van uw gebouw en terreinen? Onze medewerkers staan 24u op 24 en 7 dagen op 7 klaar om u te helpen met de nodige onderhoudswerken voor uw gebouw en terreinen.

Groenonderhoud

Kunnen uw groene terreinen wel een opfrissing gebruiken? Dan kunnen onze medewerkers binnen de dienst groenonderhoud u daar zeker bij helpen. Denk daarbij aan gras maaien, hagen snoeien, onkruid wieden en ga zo maar verder.

HVAC (heating, ventilation & airconditioning)

Nood aan iemand die uw gebouw schoon en opgeruimd houdt? Onze medewerkers van de cleaning services dragen graag bij aan een positieve én propere indruk voor uw zaak.

Herstellingen

Heeft u zonet een defect opgemerkt dat dringend hersteld moet worden? Doe dan beroep op onze klusjesdienst. Zij staan 24/7 voor u klaar.


Project services

Renovaties

Zijn er structurele aanpassingen nodig aan uw gebouw of ben je gewoonweg uitgekeken op het interieur? Hoe dan ook kunnen onze medewerkers u helpen met het uitvoeren van de nodige werkzaamheden.

Projectcoördinatie

Opslag en beheer van opgewekte energie uit alternatieve bronnen en dat optimaal combineren met het klassieke elektriciteitsnet.


Limas Facilities is uw specialist in cleaning services. Een proper bedrijf zorgt immers voor een goed imago. Daarom komt ons team van schoonmaakspecialisten graag bij u langs voor een brede waaier aan schoonmaaktaken. Hierbij zorgen we altijd voor cleaning services die tot in de puntjes in orde zijn.

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan cleaning services

Bij ons bent u altijd verzekerd van een service op maat. Samen met u stellen we uw noden vast en realiseren we de geschikte oplossingen. Voor welke cleaning services u ook kiest, bij ons ontvangt u één aanspreekpunt waarbij u terecht kunt voor al uw vragen. Bekijk alvast een greep uit onze diensten:

Industrieel onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf efficiënt en productief blijft, is het aangeraden om regelmatig uw industriële installaties te onderhouden. Onze experten helpen u graag met zowel klein als groot onderhoud van uw bedrijfsinstallaties.

Schoonmaak

Iedereen houdt wel van een nette en opgeruimde omgeving. Onze medewerkers kunnen u daar zeker bij helpen. Samen maken we een schoonmaakplanning op die het best bij de noden van uw bedrijf past.

Tapijtreiniging

Heeft uw tapijt al heel wat vuile voeten moeten verwerken? Vergeet die dan zeker niet eens grondig te laten reinigen. Dankzij onze efficiënte manier van zuivering en onze hoogwaardige producten wordt u tapijt weer zo goed als nieuw.

Dieptereiniging

Op zoek naar vaklui die een dieptereiniging perfect kan voltooien? Dan kunnen we u hiermee helpen. Onze dieptereiningsexperten zorgen voor het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

Glasonderhoud

De ramen zijn een blik naar de wereld, maar ook in uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat ze steeds proper zijn. Onze cleaning service helpt u graag om uw ramen op regelmatige tijdstippen schoon te maken.

Housekeeping

Nood aan gespecialiseerde housekeeping voor uw hotel? We verzorgen niet enkel de schoonmaak binnen het hotel, maar we staan ook in voor het onderhoud en renovatie van het gebouw.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01