Limas @home

Tijdkritisch en vakkundig

Limas @ home ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid. We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Renovatiewerken uit te voeren we zijn er voor U. Voor elke renovatie in huis! Wilt u bewust bouwen, verbouwen, of is je woning aan een opfrissing toe? Geen brug is te ver voor onze specialisten vraag via onderstaande link offerte aan of bel direct

 

Vraag een offerte aan

Wie is Limas @home?

Limas @home is een onderdeel van Group Limas, een overkoepelende organisatie die professionele facilitaire en bouwkundige oplossingen biedt. Limas @home is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op onder meer dakwerken, renovatiewerken, schilderwerken, gevelwerken en vochtproblematiek. 

Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar!

 

Wat doet Limas @home?

Onze medewerkers en experts staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van ‘tijdkritisch en vakkundig’ de rode draad doorheen onze onderneming vormt.

Garantie & kwaliteit VCA

Expertise & specialisatie

Payback formule

Tijdkritisch en vakkundig


Wat is onze missie en doel?

Onze missie

Limas @home behoort tot de Group Limas. We maken het onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn actief op facilitaire, bouwkundige, hygiëne en energetische domeinen waardoor u zich kan focussen op uw core business en dagelijkse activiteiten. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers. U heeft bij Group Limas één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de omgeving van onze klanten te realiseren op een slimme manier

Ons doel

We hebben als doel om onze klanten in een aangename omgeving te laten vertoeven, met respect voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne. We garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. Dankzij een open structuur zijn we bovendien in staat snel oplossingen te realiseren voor dringende interventies.


Diensten

Dakwerken

Is uw dak dringend aan vervanging toe of bent u op zoek naar een goede dakwerker voor uw nieuwbouw? Zoek dan niet langer want Limas @home is de partner naar waar u op zoek bent! Onze dakwerkers hebben ruime ervaring in het vervangen en leggen van daken.

Gevelwerken

Na een grondige analyse maken wij een offerte op maat voor het hele project. Dat gaat van voorbereidende gevelwerken tot en met de kleinste afwerkingen van uw gebouw in Antwerpen of omgeving, zoals opnieuw voegen of het herstellen van metselwerk.

Renovatiewerken

Renoveren zonder zorgen? Het kan bij Limas @home! Contacteer ons nu en ontdek zelf wat we voor u kunnen doen.

Schilderwerken

Professioneel schilderwerk, daar kunt u van op aan. Waarom? Wij garanderen kwaliteit, snelheid en geen zorgen. Onze vakmensen maken van u ook een tevreden klant.

Vochtbestrijding

Dankzij Limas @home is vocht niet langer een probleem. Onze ervaren vakmannen bieden u een blijvende oplossing voor uw vochtprobleem. Lees hier verder voor vochtbehandeling op maat.

Totaalrenovatie

Wil u uw volledige huis laten renoveren, maar kijkt u op tegen de duur, kost en last van de werken? Contacteer dan Limas @home. Onze experts staan garant voor een snelle totaal renovatie binnen uw budget.

Loodgieterij

Limas @home is een expert op het gebied van loodgieterij, sanitair en centrale verwarming. Van het oplossen van een lek tot het plaatsen van een nieuwe badkamer of centrale verwarming.

Tijdkritische opdrachten

Hebt u een nijpende constructiesituatie? Bent u op zoek naar een constructiebedrijf dat uw project op korte tijd kan voltooien? Contacteer onze specialisten bij Limas @home dan voor een vrijblijvende offerte.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01