Limas @home

Gebruik maken van onze diensten?

Limas @home

Limas @home is een onderdeel van Group Limas en levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen.

We onderscheiden ons op de markt door het principe tijdkritisch en vakkundig’ te hanteren.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor Limas @home

+32(0)3 298 01 01

Wie is Limas @home?

Limas @home is onderdeel van Group Limas en levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen. Wij zorgen voor advies, flexibiliteit,  continuïteit en kwalitatieve uitvoering.  Omdat we tot Group Limas behoren zijn we generalist en specialist.

U hoeft dus niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers, wij zorgen voor een totaaloplossing met keuze uit traditionele of ecologische toepassingen.

Wij realiseren uw eigen stukje paradijs opdat U er zo aangenaam als mogelijk kan vertoeven.

Tijdkritisch en vakkundig

Limas @home ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid.

We werken uitsluitend met oplossingen op maat.  Renovatie of andere werken in en rond uw huis? We zijn er voor U, want uw omgeving is belangrijk,  Wij zorgen voor een snelle, vakkundige en zorgeloze oplevering binnen de gemaakte afspraken.

Dakwerken

Is uw dak dringend aan vervanging toe of bent u op zoek naar een goede dakwerker voor uw nieuwbouw? Zoek dan niet langer want Limas @home is de partner naar waar u op zoek bent! Onze dakwerkers hebben ruime ervaring in het vervangen en leggen van daken.

Gevelwerken

Na een grondige analyse maken wij een offerte op maat voor het hele project. Dat gaat van voorbereidende gevelwerken tot en met de kleinste afwerkingen van uw gebouw in Antwerpen of omgeving, zoals opnieuw voegen of het herstellen van metselwerk.

Renovatiewerken

Renoveren zonder zorgen? Het kan bij Limas @home! Contacteer ons nu en ontdek zelf wat we voor u kunnen doen.

Schilderwerken

Professioneel schilderwerk, daar kunt u van op aan. Waarom? Wij garanderen kwaliteit, snelheid en geen zorgen. Onze vakmensen maken van u ook een tevreden klant.

Vochtbestrijding

Dankzij Limas @home is vocht niet langer een probleem. Onze ervaren vakmannen bieden u een blijvende oplossing voor uw vochtprobleem. Lees hier verder voor vochtbehandeling op maat.

Lekdetectie

Heeft u te maken met drukverlies op uw verwarmingstoestel of vochtplekken op uw muur? Is uw parket omhoog gekomen of de tegels liggen los? Vermoedelijk heeft u een lek in uw één van uw leidingen. Onze experts kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur.

Loodgieterij

Limas @home is een expert op het gebied van loodgieterij, sanitair en centrale verwarming. Van het oplossen van een lek tot het plaatsen van een nieuwe badkamer of centrale verwarming.

Totaalrenovatie

Wil u uw volledige huis laten renoveren, maar kijkt u op tegen de duur, kost en last van de werken? Contacteer dan Limas @home. Onze experts staan garant voor een snelle totaal renovatie binnen uw budget.

Tijdkritische opdrachten

Hebt u een nijpende constructiesituatie? Bent u op zoek naar een constructiebedrijf dat uw project op korte tijd kan voltooien? Contacteer onze specialisten bij Limas @home dan voor een vrijblijvende offerte.

Terras – Oprit – Tuin

Algemene terras, oprit of tuinwerken laten uitvoeren door een specialist in de regio Antwerpen en dit zonder zorgen.  Limas@home biedt U een snelle en zorgeloze uitvoering en specialiseert zich in de realisatie van de omgeving in en rondom uw woning. Wij zorgen voor snelle en vakkundige mankracht, steeds met de focus op een kwalitatieve oplevering.

Badkamerrenovatie

Badkamer laten renoveren door een specialist in de regio Antwerpen en dit zonder zorgen.  Limas@home biedt U een snelle en zorgeloze uitvoering en specialiseert zich in de realisatie van de omgeving in en rondom uw woning. Wij zorgen voor snelle en vakkundige mankracht, steeds met de focus op een kwalitatieve oplevering.

Wat is onze missie en doel?

Onze missie

We maken het onze missie om de woonomgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers.

Bij Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de droomprojecten van onze klanten te realiseren op een slimme manier.

Reken 24/7 op ons

Hoe we dat doen

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Tijdkritisch

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose stellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Vakkundig

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om U met onze dienstverlening te voorzien van een optimale en duurzame omgeving.

Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas hygienics een beroep kan doen op  de verschillende expertises binnen de Group, op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaaloplossing. 

Wij hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, milieu en esthetiek. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. 

Wij zijn er voor U, want uw omgeving is belangrijk, U wilt er immers op een aangename manier vertoeven.

Kernwaarden Group Limas

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Benelux

Anderen bekeken ook


Strategisch Energiebeheer


Sanitair & Verwarming


Klimaatbeheersing – HVAC / Airco