Limas @home

Tijdkritisch en vakkundig

Limas @home ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid. We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Renovatiewerken uit te voeren? We zijn er voor u. Voor elke renovatie in huis! Wilt u bewust bouwen, verbouwen, of is je woning aan een opfrissing toe? Geen brug is te ver voor onze specialisten. Vraag een offerte aan of bel ons direct.

Wie is Limas @home?

Limas@home is een onderdeel van Group Limas en levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen.

We onderscheiden ons op de markt door het principe ‘tijdkritisch en vakkundig’ te hanteren

Wat is onze missie en doel?

Onze missie

We maken het onze missie om de woonomgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers. Bij Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de droomprojecten van onze klanten te realiseren op een slimme manier.

Ons doel

We hebben als doel om onze klanten te ontzorgen en hun te laten vertoeven in hun woning met respect voor esthetiek, ecologie, duurzaamheid en veiligheid.


Diensten

Dakwerken

Is uw dak dringend aan vervanging toe of bent u op zoek naar een goede dakwerker voor uw nieuwbouw? Zoek dan niet langer want Limas @home is de partner naar waar u op zoek bent! Onze dakwerkers hebben ruime ervaring in het vervangen en leggen van daken.

Gevelwerken

Na een grondige analyse maken wij een offerte op maat voor het hele project. Dat gaat van voorbereidende gevelwerken tot en met de kleinste afwerkingen van uw gebouw in Antwerpen of omgeving, zoals opnieuw voegen of het herstellen van metselwerk.

Renovatiewerken

Renoveren zonder zorgen? Het kan bij Limas @home! Contacteer ons nu en ontdek zelf wat we voor u kunnen doen.

Schilderwerken

Professioneel schilderwerk, daar kunt u van op aan. Waarom? Wij garanderen kwaliteit, snelheid en geen zorgen. Onze vakmensen maken van u ook een tevreden klant.

Vochtbestrijding

Dankzij Limas @home is vocht niet langer een probleem. Onze ervaren vakmannen bieden u een blijvende oplossing voor uw vochtprobleem. Lees hier verder voor vochtbehandeling op maat.

Lekdetectie

Heeft u te maken met drukverlies op uw verwarmingstoestel of vochtplekken op uw muur? Is uw parket omhoog gekomen of de tegels liggen los? Vermoedelijk heeft u een lek in uw één van uw leidingen. Onze experts kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur.

Loodgieterij

Limas @home is een expert op het gebied van loodgieterij, sanitair en centrale verwarming. Van het oplossen van een lek tot het plaatsen van een nieuwe badkamer of centrale verwarming.

Totaalrenovatie

Wil u uw volledige huis laten renoveren, maar kijkt u op tegen de duur, kost en last van de werken? Contacteer dan Limas @home. Onze experts staan garant voor een snelle totaal renovatie binnen uw budget.

Tijdkritische opdrachten

Hebt u een nijpende constructiesituatie? Bent u op zoek naar een constructiebedrijf dat uw project op korte tijd kan voltooien? Contacteer onze specialisten bij Limas @home dan voor een vrijblijvende offerte.


Hoe doen we dat?

Onze medewerkers en experts staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van ‘tijdkritisch en vakkundig’ de rode draad doorheen onze onderneming vormt.

24/7
care & serve
garantie & kwaliteit
totaalleverancier
expertise

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01