Limas @ home

Tijdkritisch en vakkundig

Limas @ home ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid. We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Geen brug is te ver voor onze specialisten.

Vraag offerte aan

Wie is Limas @ home?

Limas @ home is een onderdeel van Limas group, een overkoepelende organisatie die professionele facilitaire en bouwkundige oplossingen biedt. Limas @ home is het aanspreekpunt wanneer het aankomt op onder meer dakwerken, renovatiewerken, schilderwerken en gevelwerken.

Wat doet Limas @ home?

Onze medewerkers en experts staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van ‘tijdkritisch en vakkundig’ de rode draad doorheen onze onderneming vormt.

Tijdkritisch

De vakmensen van Limas @ home staan 365 dagen 24 uur per dag voor u klaar. Zo zorgen we ervoor dat we snel de nodige diagnose kunnen opstellen om het probleem efficiënt aan te pakken en op te lossen.

Deskundig

Onze experts hebben een brede ervaring binnen verschillende sectoren. Ze gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen in lijn met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.


Wat is onze missie en doel?

Onze missie

Limas @ home behoort tot de Limas group. We maken het onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn actief op facilitaire, bouwkundige, hygiëne en energetische domeinen waardoor u zich kan focussen op uw core business en dagelijkse activiteiten. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers. U heeft bij Limas group één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de omgeving van onze klanten te realiseren op een slimme manier

Ons doel

We hebben als doel om onze klanten in een aangename omgeving te laten vertoeven, met respect voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne. We garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. Dankzij een open structuur zijn we bovendien in staat snel oplossingen te realiseren voor dringende interventies.


Dakwerken

Is uw dak dringend aan vervanging toe of bent u op zoek naar een goede dakwerker voor uw nieuwbouw? Zoek dan niet langer want Limas @home is de partner naar waar u op zoek bent! Onze dakwerkers hebben ruime ervaring in het vervangen en leggen van daken.

Gevelwerken

Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze een dieptereiniging tot een goed einde moeten te brengen. Ze zijn dé specialist wanneer het aankomt op het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

Renovatiewerken

Renoveren zonder zorgen? Het kan bij Limas @home! Contacteer ons nu en ontdek zelf wat we voor u kunnen doen.

Schilderwerken

Professioneel schilderwerk, daar kunt u van op aan. Waarom? Wij garanderen kwaliteit, snelheid en geen zorgen. Onze vakmensen maken van u ook een tevreden klant.

Vochtbestrijding

Dankzij Limas @home is vocht niet langer een probleem. Onze ervaren vakmannen bieden u een blijvende oplossing voor uw vochtprobleem. Lees hier verder voor vochtbehandeling op maat.

Totaalrenovatie

Wil u uw volledige huis laten renoveren, maar kijkt u op tegen de duur, kost en last van de werken? Contacteer dan Limas @home. Onze experts staan garant voor een snelle totaal renovatie binnen uw budget.

Tijdkritische opdrachten

Hebt u een nijpende constructiesituatie? Bent u op zoek naar een constructiebedrijf dat uw project op korte tijd kan voltooien? Contacteer onze specialisten bij Limas @home dan voor een vrijblijvende offerte.

Loodgieterij

Onze experts bestrijden houtborende insecten die een werkelijke plaag vormen voor uw houten structuren. Wacht niet om beroep onze medewerkers te doen van zodra u gaatjes of knagende geluiden opmerkt.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.