Skip to content

LIMAS @HOME

Wij 
beschermen 
onderhouden 
beheren 
bouwen 
uw omgeving

Limas @home

Limas @home is een onderdeel van Group Limas en levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen.

We onderscheiden ons op de markt door het principe ‘tijdkritisch en vakkundig’ te hanteren.

Klanten in 4 landen gingen u voor
99

Wie is Limas @home?

Limas @home is onderdeel van Group Limas en levert professionele bouw, vakkundige en renovatieoplossingen. Wij zorgen voor advies, flexibiliteit, continuïteit en kwalitatieve uitvoering. Omdat we tot Group Limas behoren zijn we generalist en specialist.

U hoeft dus niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers, wij zorgen voor een totaaloplossing met keuze uit traditionele of ecologische toepassingen.

Wij realiseren uw eigen stukje paradijs opdat U er zo aangenaam als mogelijk kan vertoeven.

Onze diensten

Onze medewerkers en experten staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van customise & supervise de rode draad in onze organisatie vormt.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Tijdkritisch en vakkundig

Limas @home ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid.

We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Renovatie of andere werken in en rond uw huis? We zijn er voor U, wij zorgen voor een snelle, vakkundige en zorgeloze oplevering binnen de gemaakte afspraken.

Onze missie

We maken het onze missie om de woonomgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers.

Bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de droomprojecten van onze klanten op een slimme manier te realiseren.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01
Hoe we dat doen

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen die in lijn zijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose stellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om U met onze dienstverlening te voorzien van een optimale en duurzame omgeving.

Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas Hygienics een beroep kan doen op de verschillende expertises binnen de Group, op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaaloplossing.

Wij hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, milieu en esthetiek. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit.

Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk, u wilt er immers op een aangename manier vertoeven.

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte