Limas energetics

DE TOEKOMST IS NU

Limas energetics is een organisatie met een gefundeerde basis, ervaring
en expertise binnen de tertiaire en semi-industriële markt.

Wie is Limas energetics?

Limas energetics zorgt voor de connectie, het beheer en de optimalisatie van zowel traditionele als nieuwe vormen van energie, licht, technische systemen en installaties. Dankzij onze ervaring en expertise binnende particuliere en industriële markt, zijn we steeds in staat om de nodige flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te leveren. Limas Energetics behoort tot de Group Limas wat het voordeel met zich meebrengt dat het totaaloplossingen kan aanbieden.

Wat doet Limas energetics?

Limas Energetics is een organisatie met een gefundeerde basis, ervaring en expertise binnen de particuliere en industriële markt. Het heeft de structuur om flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te leveren zonder het verlies van overzicht en controle. Limas Energetics realiseert het connecteren, beheer en optimaliseren van traditionele en nieuwe vormen van energie, licht, techhnische systemen, installaties en het installeren van sanitaire toepassingen zoals ventilatie, verwarming en HVAC. Limas Energetics is gespecialiseerd in het herbronnen van de omgeving van haar klanten op de domeinen:

  • Elektrische installaties en verlichting
  • Sanitair, verwarming, loodgieterij
  • Technische installaties & HVAC
  • Strategisch energiebeheer
  • Field services

Als partner levert zij kennis, concepten en diensten voor haar klanten en creëert een meerwaarde door “resourcing energy” als onderscheidend vermogen toe te passen.

Wij helpen u met het toepassen van energiebesparende maatregelen waardoor u niet alleen zal voldoen aan de opgelegde normen maar ook de ecologische voetafdruk van uw gebouwen en van uw onderneming te verkleinen. Zowel door het geven van het nodige advies, projectondersteuning en -optimalisatie alsook uitvoering aan te bieden.

Tijdkritisch en vakkundig te werk gaan is één van onze uitgangspunten. Wij zijn dan ook 24 op 7 beschikbaar om ter plaatse het probleem te komen analyseren en vervolgens aan te pakken.


Elektrische installaties & verlichting

Nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen tertiaire (retail, kantoren, musea, …) en residentiële omgevingen. Limas energetics kan u ondersteunen bij zowel installatie, aanpassingen, herstelling en 24/7 depannage. Onze experten kunnen u eveneens helpen met lichtstudies, advies en relightingprojecten.

Data & Internet of Things

Limas energetics bouwt de structuur (hardware, bekabeling) die de diverse soorten toestellen met elkaar in verbinding brengt met een optimale gegevensstroom. Communicatie M2M als smartgrids maken hier onderdeel van uit.

Technische installaties & HVAC

Limas energetics is een expert op het gebied van technische installaties. Zowel voor service, installatie als ondersteunende partner van sanitaire installaties als verwarming of HVAC (ventilatie) kunt u bij ons terecht.

Strategisch energiebeheer

Onze experts kunnen u ondersteunen met al uw energievragen of problemen. Gaande van het uitvoeren van energie-audits, het ondersteunen bij steunmaatregelen en subsidies als de realisatie van energiezuinige toepassingen. Energiemonitoring vanop afstand is met de nodige toepassingen eveneens een meerwaarde voor u en uw energiefactuur.

Engineering Field Services

Ondersteuning door Limas energetics aan leveranciers van nuts- en telecomvoorzieningen die ondersteunde diensten aanbieden aan hun klanten omtrent de installatie, onderhoud en mogelijke herstellingen. Private label ondersteuning met de bijhorende service is eveneens mogelijk.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01