Limas energetics

Gebruik maken van onze diensten?

Limas energetics

Limas energetics realiseert het plaatsen, connecteren, beheren en de optimalisatie van zowel traditionele als nieuwe vormen van energie, licht, klimaatbeheersing, technische systemen en installaties. Limas energetics behoort tot Group Limas wat het voordeel met zich meebrengt dat wij totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Reken 24/7 op ons

Onze diensten

Limas energetics is een organisatie met een gefundeerde basis, ervaring en expertise binnen de particuliere en industriële markt. Het heeft de structuur om flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te leveren zonder het verlies van overzicht en controle. Limas energetics realiseert het connecteren, beheer en optimaliseren van traditionele en nieuwe vormen van energie, licht, techhnische systemen zoals installaties en het installeren van sanitaire toepassingen zoals ventilatie, verwarming en HVAC. Limas energetics is gespecialiseerd in het herbronnen van de omgeving van haar klanten op de domeinen:

  • Energiebeheer
  • Elektriciteit & verlichting
  • Sanitair & verwarming
  • Klimaatbeheersing – HVAC/Airco

Wij verzorgen voor U de juiste toepassing zodat U niet alleen voldoet aan de opgelegde normen maar U tevens ook kan genieten van esthetiek, dagelijks verblijf-gebruikscomfort en waardecreatie voor uw gebouw door gebruik van hernieuwbare energie en verlaging van kosten. Op deze manier dragen wij samen met U bij aan een duurzame wereld. Wij zijn er voor U, van het verlenen van advies en plaatsen van een installatie tot en met de nazorg in geval van vragen of onderhoud en dit 24/7.

Elektrische installaties & verlichting

Nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen bedrijfsomgevingen en residentiële omgevingen. Limas energetics ondersteunt u bij zowel installatie, aanpassingen, herstellingen en 24/7 depannage. Onze experten helpen u verder, indien gewenst, op diverse energetische domeinen, BENoveren en duurzaamheid.

Energiebeheer

Onze experts kunnen u ondersteunen met al uw energievragen of problemen. Gaande van het uitvoeren van energie-audits, het ondersteunen bij steunmaatregelen en subsidies als de realisatie van energiezuinige toepassingen. Energiemonitoring vanop afstand is met de nodige toepassingen eveneens een meerwaarde voor u en uw energiefactuur.

Sanitair & loodgieterij

Limas energetics,  installateur gespecialiseerd in sanitair en verwarming. U kan beroep op ons doen voor het plaatsen, vervangen of herstellen van uw sanitair .

Klimaatbeheersing – HVAC/Airco

Onze experten staan U graag bij om Uw omgeving zo aangenaam en gezond als mogelijk te maken. Ten allen tijde houden wij rekening met de optimale verhouding tussen comfort, kost, esthetiek  en duurzaamheid.

Engineering Field Services

Ondersteuning door Limas energetics aan leveranciers van nuts- en telecomvoorzieningen die ondersteunde diensten aanbieden aan hun klanten omtrent de installatie, onderhoud en mogelijke herstellingen. Private label ondersteuning met de bijhorende service is eveneens mogelijk.

Data & Internet of Things

Limas energetics bouwt de structuur (hardware, bekabeling) die de diverse soorten toestellen met elkaar in verbinding brengt met een optimale gegevensstroom. Communicatie M2M als smartgrids maken hier onderdeel van uit.

Hoe we dat doen

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Tijdkritisch

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose stellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Vakkundig

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om U met onze dienstverlening te voorzien van een optimale en duurzame omgeving.

Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas hygienics een beroep kan doen op  de verschillende expertises binnen de Group, op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaaloplossing. 

Wij hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, milieu en esthetiek. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. 

Wij zijn er voor U, want uw omgeving is belangrijk, U wilt er immers op een aangename manier vertoeven.