Limas hygienics

TIJDKRITISCH EN DESKUNDIG

Wij beschermen u, uw gebouw en uw omgeving door het leveren van professionele Health en Hygiëne oplossingen.

Onze expertises bevinden zich op de domeinen ongediertebestrijding & beheersing, dieptereiniging, ontsmetting & fumigatie, advies en preventie.

24 /7

Limas hygienics

Limas hygienics levert professionele Health en Hygiëne oplossingen en maakt deel uit van een overkoepelende organisatie genaamd Group Limas. Omdat we onderdeel uitmaken van de Group kunnen we tevens zorgen voor een totaaloplossing.

Diensten

Ongediertebestrijding

Onze discrete professionals helpen u met het bestrijden van ongedierte in uw gebouw. In een mum van tijd verhelpen ze uw probleem met kakkerlakken, vliegen, ratten en andere ongedierte.

Preventie en advisering

Onze preventiedienst weet waarop u moet letten om ongedierte en vuil te voorkomen. Ze geven u daarvoor handige tips en stellen samen met u een plan op om het ongedierte en vuil te snel af te zijn.

Ontsmettingswerken

Onze ontsmettingsdienst zorgt ervoor dat al de ruimtes in uw gebouw volledig hygiënisch zijn. Geïnfecteerde ruimtes worden gedesinfecteerd zodat mogelijke ziektes en bacteriën geen kans krijgen.

Fumigaties

Onze fumigatie-experts bestrijden op een efficiënte manier het ongedierte uit uw restaurant, huis en aanverwanten. Ze hebben ervaring met het fumigeren in verschillende type gebouwen en sectoren.

Schimmels en zwammen

Onze experts bestrijden schimmels en zwammen in uw badkamer, magazijn, kelder of andere ruimtes in uw huis of bedrijf. Ze maken de ruimtes niet enkel schimmel- en zwamvrij, maar zorgen er ook voor dat ze niet meer terugkomen.

Dieptereiniging

Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze een dieptereiniging tot een goed einde moeten brengen. Ze zijn dé specialist wanneer het aankomt op het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

Houtborende insecten

Ons team bestrijdt houtaantastende insecten die een werkelijke plaag vormen voor uw houten structuren. Zodra u gaatjes of knagende geluiden opmerkt. Doe direct een beroep op ons.

Vogelwering

Onze experts helpen u met de bestaande en beschikbare technieken om efficiënt vogeloverlast te bestrijden. Ze adviseren u in de beste opties voor een professionele vogelwering.

Hoe we dat doen

Omdat elke klant nood heeft aan een snelle en deskundige service, is dat ook het uitgangspunt van onze dienst. Het principe ‘tijdkritisch en deskundig’ vormt de rode draad doorheen onze onderneming.

Tijdkritisch

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose stellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Deskundig

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om u met onze dienstverlening, van een veilige omgeving te voorzien met een minimale downtime voor uw omgeving. Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas hygienics een beroep kan doen op verschillende facilitaire expertises binnen de Group.

We hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, ecologie en esthetiek. We garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. Dankzij een open structuur zijn we in staat snel oplossingen te realiseren voor dringende interventies.

24/7
care & serve
garantie & kwaliteit
totaalleverancier
expertise

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01