Limas hygienics

Gebruik maken van onze diensten?

Wenst u direct een expert aan de lijn?

Klik hieronder op het telefoonnummer en geef bij verbinding de code in die bij de gewenste dienst hoort. Zo wordt u meteen geholpen door de juiste persoon!

Geen specifiek nummer of pincode vermeld? Bel direct naar ons algemene nummer +32 (0)3 298 01 01, onze medewerkers staan u direct te woord om u van dienst te zijn.

Limas hygienics

Limas hygienics realiseert voor U een optimale en duurzame omgeving, door het leveren van professionele diensten op de domeinen gezondheid, hygiëne, ecologie en milieu.

Wij beschermen U en verbeteren uw gebouw en haar omgeving.

Onze expertises bevinden zich op de domeinen van ongedierte, ontsmetting, sanering,  fauna en flora.

Dringende Ontsmettingswerken

Reken 24/7 op ons

Ongediertebestrijding

Onze discrete professionals helpen u met het bestrijden van ongedierte in uw gebouw. In een mum van tijd verhelpen ze uw probleem met kakkerlakken, vliegen, ratten en andere ongedierte.

Preventie en advisering

Onze preventiedienst weet waarop u moet letten om ongedierte en vuil te voorkomen. Ze geven u daarvoor handige tips en stellen samen met u een plan op om het ongedierte en vuil te snel af te zijn.

Ontsmettingswerken

Onze ontsmettingsdienst zorgt ervoor dat al de ruimtes in uw gebouw volledig hygiënisch zijn. Geïnfecteerde ruimtes worden gedesinfecteerd zodat mogelijke ziektes en bacteriën geen kans krijgen.

Fumigaties

Onze fumigatie-experts bestrijden op een efficiënte manier het ongedierte uit uw restaurant, huis en aanverwanten. Ze hebben ervaring met het fumigeren in verschillende type gebouwen en sectoren.

Schimmels en zwammen

Onze experts bestrijden schimmels en zwammen in uw badkamer, magazijn, kelder of andere ruimtes in uw huis of bedrijf. Ze maken de ruimtes niet enkel schimmel- en zwamvrij, maar zorgen er ook voor dat ze niet meer terugkomen.

Dieptereiniging

Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze een dieptereiniging tot een goed einde moeten brengen. Ze zijn dé specialist wanneer het aankomt op het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

Houtborende insecten

Ons team bestrijdt houtaantastende insecten die een werkelijke plaag vormen voor uw houten structuren. Zodra u gaatjes of knagende geluiden opmerkt. Doe direct een beroep op ons.

Vogelwering

Onze experts helpen u met de bestaande en beschikbare technieken om efficiënt vogeloverlast te bestrijden. Ze adviseren u in de beste opties voor een professionele vogelwering.

Fauna & Flora

Ons team onderhoudt uw fauna & flora alsof het hun eigen tuin is met de beste producten en methodes

Sanering

Onze vakmensen en experts weten als geen ander hoe ze uw omgeving moeten saneren met de laatste technologieën en technieken.

Hoe gaan we te werk?

1. Diagnose

De actuele situatie wordt bekeken waardoor wij inzicht krijgen in de mogelijke problematiek.

2. Strategie

De combinatie van het bekomen inzicht, onze expertises, omgevingsfactoren en uw noden en wensen, dienen als basis voor het opstellen van het implementatieplan.

3. Implementatie

De vooropgestelde strategie en plan door onze experts worden ter uitvoering uitgerold.

4. Leading & controle

Tijdens de gehele procedure worden alle stappen gestuurd en opgevolgd door onze experts.

5. Opvolging & onderhoud

Na de uitvoering van de vooropgestelde uitvoering houdt het voor Limas niet op.  Onze klanten kunnen op ons rekenen 24-7. Want uw omgeving is belangrijk.

Hoe we dat doen

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Tijdkritisch

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose stellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Vakkundig

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om U met onze dienstverlening te voorzien van een optimale en duurzame omgeving.

Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas hygienics een beroep kan doen op  de verschillende expertises binnen de Group, op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaaloplossing. 

Wij hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, milieu en esthetiek. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. 

Wij zijn er voor U, want uw omgeving is belangrijk, U wilt er immers op een aangename manier vertoeven.

Reken 24/7 op ons

Kernwaarden Group Limas

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Benelux

Anderen bekeken ook


Schimmelbestrijding


Dieptereiniging


Ontsmettingswerken