Limas hygienics

TIJDKRITISCH EN DESKUNDIG

 Wij beschermen U, uw gebouw en omgeving door het leveren van professionele Health en Hygiene oplossingen.

Onze expertises bevinden zich op de domeinen; ongediertebestrijding & beheersing, dieptereiniging, Ontsmetting & fumigatie, Advies en preventie 24 /7

Wie is Limas hygienics?

Limas hygienics is een onderdeel van Group Limas, een overkoepelende organisatie die professionele facilitaire en bouwkundige oplossingen biedt.

Wat doet Limas hygienics?

Omdat elke klant nood heeft aan een snelle en deskundige service, is dat ook het uitgangspunt van onze dienst. Het principe ‘tijdkritisch en deskundig’ vormt de rode draad doorheen onze onderneming.

Tijdkritisch

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose stellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Deskundig

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. En dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.


Wat is onze missie en doel?

Onze missie

Binnen Group Limas is het onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn actief op facilitaire, bouwkundige, hygiëne en energetische domeinen waardoor u zich kan focussen op uw core business en dagelijkse activiteiten. U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers. U heeft bij Group Limas één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning. Onze oplossingen zijn een professionele en bewezen wijze om de omgeving van onze klanten te realiseren op een slimme manier.

Ons doel

We hebben als doel om de klanten in een aangename omgeving te laten vertoeven, met respect voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne. We garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit. Dankzij een open structuur zijn we bovendien in staat snel oplossingen te realiseren voor dringende interventies. De groep waar Limas hygienics bij ondergebracht is, ziet haar klanten niet als een nummer, maar als een persoonlijkheid. We werken uitsluitend met oplossingen op maat. Geen brug is te ver voor onze specialisten


Diensten

Ongediertebestrijding

Onze discrete professionals helpen u met het bestrijden van ongedierte in uw gebouw. In een mum van tijd verhelpen ze uw probleem met kakkerlakken, vliegen, ratten en andere ongedierte.

Preventie en advisering

Onze preventiedienst weet waarop u moet letten om ongedierte en vuil te voorkomen. Ze geven u daarvoor handige tips en stellen samen met u een plan op om het ongedierte en vuil te snel af te zijn.

Ontsmettingswerken

Onze ontsmettingsdienst zorgt ervoor dat al de ruimtes in uw gebouw volledig hygiënisch zijn. Geïnfecteerde ruimtes worden gedesinfecteerd zodat mogelijke ziektes en bacteriën geen kans krijgen.

Fumigaties

Onze fumigatie-experts bestrijden op een efficiënte manier het ongedierte uit uw restaurant, huis en aanverwanten. Ze hebben ervaring met het fumigeren in verschillende type gebouwen en sectoren.

Schimmels en zwammen

Onze experts bestrijden schimmels en zwammen in uw badkamer, magazijn, kelder of andere ruimtes in uw huis of bedrijf. Ze maken de ruimtes niet enkel schimmel- en zwamvrij, maar zorgen er ook voor dat ze niet meer terugkomen.

Dieptereiniging

Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze een dieptereiniging tot een goed einde moeten brengen. Ze zijn dé specialist wanneer het aankomt op het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

Houtborende insecten

Ons team bestrijdt houtaantastende insecten die een werkelijke plaag vormen voor uw houten structuren. Zodra u gaatjes of knagende geluiden opmerkt. Doe direct een beroep op ons.

Vogelwering

Onze experts helpen u met de bestaande en beschikbare technieken om efficiënt vogeloverlast te bestrijden. Ze adviseren u in de beste opties voor een professionele vogelwering.

Wij zorgen voor uw omgeving

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.

U kunt ons ook direct bellen, 24/7 bereikbaar!

+32(0)3 298 01 01