Gebruik maken van onze diensten?

Neem contact met ons op

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk . Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

24/7 support & services

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Tijdkritisch en vakkundig

Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen. Daarbij houden ze elke keer rekening met de nieuwste methodieken en huidige regelgevingen.

 

Aannemer Antwerpen

Bent u op zoek naar een aannemer die van aanpakken weet voor uw renovatie in de provincie Antwerpen? Vertrouw dan op de ervaring en service van Limas @ home. Dankzij een heldere communicatie en duidelijke afspraken zorgen we er altijd voor dat uw project binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd.

Een aannemer die u helpt bij elk aspect van uw renovatie in Antwerpen

Als aannemer in de provincie Antwerpen zorgen we voor alle vakmensen die u nodig heeft voor uw renovatie. Denk hierbij aan specialisten voor:

Elk van deze vakmannen beheerst de kneepjes van zijn vak. Bovendien scholen wij ons personeel regelmatig bij. Hierdoor informeren zij u altijd graag over actuele trends, de nieuwste technieken en materialen. Op die manier creëren wij als aannemer na elke renovatie een flinke meerwaarde voor uw huis in Antwerpen of omgeving.

Uw partner voor tijdkritische opdrachten

Heeft u een strakke deadline voor het uitvoeren van werkzaamheden? Dan zijn wij de aannemer in de provincie Antwerpen die deze renovatie realiseert. Onze experts hebben jaren ervaring met tijdkritische opdrachten en staan garant voor een prompte en goede service.


Vraag naar een vrijblijvende prijsofferte

Wanneer u een aannemer in de provincie Antwerpen inschakelt voor uw renovatie, wilt u graag dat de planning nauwgezet gevolgd wordt. Zo heeft u geen onverwachte kosten en betreedt u tijdig uw woning. Bij ons wordt dan ook iedere fase van de verbouwing gepland, gebudgetteerd en uitgevoerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw renovatie? Vraag dan zeker een vrijblijvende prijsofferte aan.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Group Limas heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.